Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vodafone v únoru: iPad

o Navštíveno 870x o
o 01.02.2011, 13:22 | htd
a pak ze nebude:)

foto k příspěvku  od htd

o 01.02.2011, 13:50 | Bucci
hele a nemá náhodou za měsíc nebo dva vyjít iPAD2
o 01.02.2011, 14:16 | Kamil
Bucci - očekává se :-D njn, holt žijeme v ČR
o 01.02.2011, 14:16 | Midnite
v ČR nyní, jinde už další generace :D supr :D
o 01.02.2011, 14:19 | Daryl (A)
tk ono jakmile vyjde nova generace, tak se stary prestanou prodavat. A jelikoz apple nevyrabi na sklad ale jen na objednavku, tak nemam obavy, zeby po vypusteni ipad 2 se nejak dlouho prodaval starej iPad. Maximalne to, co bude mit vodafone na sklade, coz asi nebudou kvanta.
o 01.02.2011, 14:20 | muSlim
A ja len podotknem že je to žúžo zariadenie :-)))
o 01.02.2011, 14:22 | Escudo
no jak jinak :o)
o 01.02.2011, 14:22 | Midnite
Slim: taky nebudí? :D
o 01.02.2011, 14:52 | muSlim
2 Midnite: neviem, tak veľký budík fakt nepotrebujem. Ale keby mal rádiový modul, aspoň by doručil sms určenému kontaktu :-)))

2 Escudo: voe ;-) Úplne vážne, mal som doma aj Galaxy Tab a uznávam, to že vie flash je velikánske plus. Ale to je tak aj jediné, lebo zbytok je fakt kostrbatý. iPad som mal kratšie a hneď som vedel, že napriek absencii Flashu toto hej, zase najpríjemnejší user experience, pár dní som ani notes nepriniesol domov, Instant Messaging, Email, Web okrem Flashoviek, filmy, hudba, Scrabble... Proste všetko ako má byť a hlavne, plynule, bez nervózneho škubania :-) dvojku si rozhodne chcem kúpiť, síce nebude mať rumored hi-def displej, ale i tak na tom bude fajne (A9 dual core, asi matný displej, 512MB RAM - tak tu mohli pridať na 1GB, len čo je pravda...)
o 01.02.2011, 15:07 | Escudo
Slim: nerad bych tady založil flame :o) s iPadem jsem si hrál, je to prostě jen přerostlej iPhone, ale to stejný se dá říct i o GalaxyTabu. Kdyby si s tim pánové dali trochu víc práce a dali tam Mac OS uzpůsobenej pro dotykáč, tak se s tim bude dát i něco dělat a navíc to ve většině případů nahradí noťas jak píšeš. Takhle to umí všechno co iPhone, jenom to má 10" displej, to už raději koupim nějakej tablet s Win7 a můžu na tom dělat opravdu na co si vzpomeneš. Otázkou je samozřejmě co potřebuješ, jestli hračku a nebo něco s čim se dá dělat všechno byť na horšim displeji.
o 01.02.2011, 15:09 | FSAL
Slimak :D
o 01.02.2011, 15:36 | Luke-Jeep | Upraveno: 2011-02-01 15:37:08
Escudo: to je právě ta pravá otázka. Jestli si koupit něco co ti splní většínu věcí na 100% a nebo všechny věci, ale ne uplně ideálně. Já jsem měl iPad v rukach jen asi 30 minut, ale krom grafiky (na kterou mám jinou mašinku) mi vyhovoval na 100%. Takže iPad by pro mě byl ideální doplněk právě ke grafickýmu noťasu co mám. 90% času bych dělal jen na němi. Nicméně vzhledem k cenám a mému momentálnímu finančnímu stavu je to debata pouze akademická :-D

edit: k tématu: jsem ale rád že konečně někdo dává možnost dotovaných... ;-)
o 01.02.2011, 15:42 | Escudo
S tou větou kdo co splní na 100% se nedá souhlasit, nepopisuje věc správně. Ale neberu, chápu, každej máme jinou práci a jiný potřeby při ní
o 01.02.2011, 19:12 | TROY
Escudo má pravdu ;)
Válel se mi tady o víkendu Ipad a Galaxy tab :o) ač jsem měl už x íjablek ipadu jsem nepřišel na chuť
o 01.02.2011, 19:13 | muSlim
No ja som to použil hlavne na prácu a dosť závažnú, rozhodne nešlo o browsovanie po webe... A použiteľné to bolo až moc ;-)
o 01.02.2011, 19:16 | TROY
máš nafasovat novej Dell )
o 01.02.2011, 21:46 | rcman
Ipad 2 sice brzo bude. Ale myslim že to tak akorát vyjde na ten půl rok. Než si budete moc koupit daší dotovaný zařízení od Vodafonu.

Nedávno jsem měl Ipada na hraní na chatě. A je to opravdu přerostlej Iphone. Ten už mám. Takže Ipad je pro mě zbytečnost. Možná až budu tak lánej, udělat dva kroky ke stolu s počítačem.

Jinak, třeba hry pro dva na Ipadu jsou vychytaný. A myslim že tim jsem s Ipadem strávil nejvíc času...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3143 sekund.