Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > prace

o Navštíveno 1428x o
o 31.01.2011, 20:35 | Luboš1
Zdravim, dnes jsem prisel o praci z duvodu neprodlouzeni smlouvy, duvod- malo prace. nevite nekdo o necem?preferoval bych neco co se tyka bud jezdeni nebo manualni prace klidne i nejaka fabrika ale pokud mozna na jednu smenu.....umim dost veci a myslim ze se i dalsi veci naucit muzu...vice info po mailu diky za nabidky Luboš

o 31.01.2011, 20:42 | crestik
prace.cz jsi asi prolezl, což...jsem tam nakoukl a něco i v okrese by se tam našlo ;-)
o 31.01.2011, 21:13 | HIGHTOWER
zkusil bych weby úřadu práce, je to tam takové reálnější než na prace.cz, jobs.cz apod.
o 31.01.2011, 22:52 | cuir
u rozvazkovejch sluzeb typu PPL berou porad... ;) ale je to otrocina...
o 01.02.2011, 18:27 | vinzek fa
www.profesia.cz
popr mistni urad prace maji vse na netu

pak zkus google a napis tam kde Luboš1 najde praci -))
o 01.02.2011, 18:32 | hanx
Já si myslím, že internetový pracovní portály a úřed práce má projetej, ale co si budem povídat, dneska se práce dá "nejlíp" sehnat jedině po známejch a firmy kolikrát ani žádný inzeráty nedávaj i když by lidi brali..
o 01.02.2011, 18:39 | Mr.Scully
Není to o známých, ale je to odjakživa o tom, aby člověk něco uměl. Ještě jsem neviděl, aby byl nezaměstnanej někdo, kdo je v něčem dobrej. Nějaký "mám řidičák B a umím trochu anglicky" pochopitelně nikoho nezajímá, to umí každej kromě škodovkáře.
o 01.02.2011, 19:54 | hanx
Mr.Scully: asi nežiješ v Ústeckym kraji:-) (nebo v ČR) Já znám opravdu hodně šikovných lidí, kteří ve svých nebo příbuzných oborech nemůžou najít pořádnou stálou práci a dělaj po nocích barmany a ve dne rozvážej pizzu, ptž jinak by se neuživili... (a zapomněl jsem dodat, že kdyby se na tyhle místa nedostali přes známý tak jsou na pracáku)

Nemyslel jsem to tak, že jinak než přes známý neseženeš práci, ale bejt v něčem dobrej hned neznamená, že práci seženeš, to fakt neee... Ano, můžeš práci najít přes inzeráty a přes portály, to jo, ale je to fakt těžký a většina z toho jsou stejně jen otročiny k pasu pod 100stránkovou smlouvou (jestli vůbec někdy pod smlouvou) kde nemáš nic jistý - pomalu ani výplatu nemáš jistou..
o 01.02.2011, 21:36 | vinzek fa
Mr.Scully mam ridicak B ale anglicky neumim ani vis co -)
hanx ja zil pracoval v usteckym kraji a ziju v cr praci sem shanel cca pul roku nakonec sem vzal aspon neco jako reknu ti ze prace je mraky neni problem pro zadnyho sikovnyho cloveka neco najit ale za ty penize co nabizej v 90ti % sem tu praci vzal fakt jen z nouze ze to mam kousek a lepsi neco nez nic ale hledam dal pac za nejakejch 13k se delat nechce to je fakt blba motivace ale s tim se tu moc delat neda takovouhle almuznu tu nabydne kazdej za rozumny penize je na 1 misto 100lidi -((
o 02.02.2011, 09:24 | kuja
Souhlas s Mr.Scully. Pokud clovek neco umi, tak neni problem najit praci v podstate kdykoli. Neni to o tom, proste rict, ziju v tomhle a tomhle kraji a tady prace neni a holt se s tim smirit a ubijet se tim. Po cely republice je mraky nabidek, nehlede k moznosti jit pracovat ven. Je to pouze o tom, co je clovek ochoten obetovat a cemu se je schopen prizpusobit....

Dnesni spolecnost je strasne pohodlna....
Ja treba osobne dojizdim denne hodinu a pul(jedna cesta) do prace, protoze tam, kde bydlim, bych nemel takovy penize, jaky mam tam,kde delam....
o 02.02.2011, 12:29 | Mr.Scully
Je to opravdu i hodně o té pohodlnosti. Celkem ji chápu, taky by se mi nechtělo pracovat někde stovky km od domova, ale kdybych byl nezaměstnaný, tak proč ne? Měl jsem kolegu, který dojížděl každej den dvě hodiny. Vstával ve čtyři, v práci od šesti, pracoval tu dejme tomu devět hodin do tří, v pět byl doma a staral se o rodinu. Měl samozřejmě motivaci v podobě celkem slušného výdělku (nevím, třeba šedesát litrů), ale prostě obětoval pohodlí a byl ochoten jezdit za prací do jiného kraje. A samozřejmě něco uměl - kdyby nic neuměl, tak dělá ve fabrice u pásu.
o 02.02.2011, 15:33 | vinzek fa
Mr.Scully asi si nedelal ve fabrice nejsou tam jenou pasove linky sou fabriky z ruznorodou vyrobou -)) jenze taky z ruznejma financnima odmenama bohuzel
o 03.02.2011, 20:51 | Unihero
hele není fabrika jako fabrika...
dělám ve fabrice pod soukromníkem, cca 50 kmenových lidí a pár slováků, velká firma v Mnichově Hradišti, v době kdy byla krize jsme byli 3 měsíce doma za 70% a pak jsem se až do dneška nemohli zastavit, jedeme furt, přesčasy, téměř jen ranní směnny..
prefektní práce:
sváření, obsluha CNC, vysokozdvižný vozík, lakýrníky..
práce je a i pro svářeče volná pracovní místa..
myslím si že i na CNC berou..

nástup něco kolem 110 kč na hodinu..
nic moc vím ale lepší než na pracáku a práce je a práce bude..

[ Link ]

to luboš1: ty to nemáš tak daleko...
o 03.02.2011, 21:01 | Luboš1
unihero: fakt ze to nemam daleko, ale!! svarecak mam ale nemam praxi, papiry na jesterku nemam,lakyrnik taky nejsem...daleko to nemam klidne bych sel ale jejich pozadavky nesplnuji...
o 03.02.2011, 21:12 | vinzek fa
Luboš1 neznamena ze nesplnujes pozadavky ze se nemuzes zeptat trebas by to klaplo
o 03.02.2011, 21:22 | Luboš1
poslu mail a zavolam, uvidime
o 04.02.2011, 16:34 | Unihero
ale tak to oni hledně té praxe aby jsi byl schopný aspon něco nabodovat, a pak časem třeba..
hele jestli máš svářečák tak to zkus...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3291 sekund.