Navštíveno 1067x

bohužel se mi stala nehoda tak pokukuju po nafte kolem 80+- tis a uz dlouhou dobu pokukuju po Alfe 147 v JTD.
Zajimal by mě váš názor na tento povoz.
Popřípadě Fiat Stilo JTD

30.01.2011, 13:21 |
koren shodou okolnosti kamosovi zamrzla nafta ve stilu. to auto se total zblaznilo-hazi chyby i airbagu(jinak auto je v rodine od novoty s full servisem):-/ ale do tohoto incidentu stopro spolehlivost bez jediny zavady
spolujezdcuv pytel haze chybu i u otca ve stilu..spíš na co si dát pozor pri vyberu atd.atd
sis do výběru zařadil 2 asi nejporuchovější auta. ikdyž se mi obě líbí, nešel bych ani do jednoho. kámoš Stilo měl (3dveř) a furt s tim něco bylo.
:-D
ale jeste si pockam na nisma... :-)
otec ma stilo a celkem spokojenost,ja bych teda po vzhledove strance radsi alfu..ale ND na fiata atd nevychází zas tak špatně.
Já mam 145 taky jtd a i kluci co to maj tak si nato nestěžujou...Je tam prakticky nejjednoduší trubo a dle nějakých recenzí jsou lepší i než td
měl jsem 147 JTD 16V a byl jsem nadmíru spokojen.... s autem najeto 80 tkm a bez problémů naprosto

30.01.2011, 15:56 |
hanx Ti, kdo to auto mají, ho budou vychvalovat a ti kdo ho nemají ho budou špinit..:-) Já bych to řekl obecně..: jestli se ti to auto fakt líbí a jsi připravenej na případný starosti a poruchy (tzn. máš peníze na kvalitní péči) tak se spíš zaměř na výběr dobrýho kusu než to, že "tohle auto je poruchový a tohle ne", ptž se ti může vysrat jakýkoliv auto a naopak nejporuchovější auto ti může vydržet 500 tisíc s kvalitním servisem...
Jinak alfy vždy patřily spíš mezi ty méně kvalitní auta jak motorem tak kvalitou zpracování interiéru atd. ale to určitě víš, musíš s tím trochu počítat.
Na D-F byly nedávno snad dva články.

30.01.2011, 16:04 |
Drtič Tak je jasné, že je to Ital, tak to musí byt ta největší ku*va auto ;-)
poradim ti , kup si co se ti libi . ja mel alfu 5,5 roku a bez jedineho problemu a to byl benzin a 156 . staci jen menit pravidelne olej a starat se o nej jak o jine . vzdy muzes kapnout na spatny kus po nejakym hovadu . alfy jsu levny a vzhledove atraktivni auta proto si je kupuji pubertaci co dostali papiry , tim padem je zhuntuji pak prodaji a dalsi se divi ze se to sere. JTD jsou dobre motory , kamos ma 2,4 jtd a absolutne bez problemu a spotreba do max 7 litru i kdyz to honi . kdyz budes mit stesti a nekapnes na nejakej zhuntovanej vrak tak za ty penize mas auto ktere se libi a je sexy :) ale kazdej si prosazuje svoje a to i kdyz to auto nikdy nevlastnil . coure sportivo

30.01.2011, 16:43 |
Piskoteek | Upraveno: 2011-01-30 16:46:43
zaleží co bude s moji bravou, seženu olejovej chladič,naliju do ni olej a uvidime co mi řekne.
mame talijany doma už spoustu let a nemame s nema problem. bezné věci, olej,destičky a ostatni zakladni kraviny si děláme doma..Všechny auta jsou v JTD a třeba bratrova marea ma cca 600tis a dělá se jen pravidelna udržba(rozvody) a jezdi - sem tam byl problem s vahou vzduchu.
Na nove JTD či koncernove auto bohuzel nemam tak oblitam třeba 50 aut a doufam že nějake to stilo či alfu najdu v dobrem stavu.