Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > kompresor na hobby lakovani

o Navštíveno 1045x o
o 29.01.2011, 17:47 | petr.a3
poradte jakej kdo ma popripade jekej koupit kompresor potrebuju nalakovat par veci z auta a za ceny ktery necham u lakyrnika si to radej udelam sam. bude ta na lakovani ramen napravy strikani body na podvozek atd proste domaci pouziti diky za odpoved popripade i strikaci pistol

o 29.01.2011, 17:53 | Bladzej
Na hobby ti stačí něco obyč z bauhasu za 3litry. Ale na lakování bych volil aspoň olejem chlazený. 2 pístek s velkym vzdušníkem bude výhodou. Ty jsou už kolem 8K.
o 29.01.2011, 19:58 | tommas
Já mám kompresor z Baumaxu - značka Mecafer. Je to jednoválec, olejový, 50l nádoba. Dával jsem za něj 3,5K a bylo k tomu docela dost příslušenství. S rozumemným přístupem se s tím dá něco dělat, dokonce i blatník, nárazník. Na větší věci to už to není, nestíhá a klesá hodně tlak. Na lakýrničinu používám komunistickou pistoli - Kovofiniš. Ta co k tomu byla je docela šidítko, ale při šikovném zacházení se i s ní dají dosáhnout uspokojivé výsledky.

Pro lakování je minimum právě 50 vzdušník, sací výkon od 200l/min a nedoporučuji ty bezolejové provedení, vzhledem k nízké životnosti...
o 30.01.2011, 16:16 | Jajinek
Já sem bral v letě z bauhauzu za myslím 8tis na přesně takový ty prasečiny co chceš dělat taky a su s ním spokojenej a dostal sem k tomu zdarma aji spoustu hovadin(ráz.utahovák,pistol na lak,vrtačku,brusku,sponkovačku a já nevím co ještě). za ty prachy je to super a hlavně 5 let záruka
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3061 sekund.