Navštíveno 2032x

hm, tak nevim, ja bych dal jednu velkou znacku pres cele ceskolipsko :O)
celkem přes českolipsko najezdím hodně, ale úplně nejvíc nejstrašnější je II/270 z Jablo do Mimoně, hlavně kolem Luhovský křiž. Tam pláču i za služebáka

28.01.2011, 19:35 |
Pekys já bych to shrnul, nejhorší je cesta z Aše do Karviný :o)
Pekys: :))))
Borik2: tam je to opravdu hrozny, uz tamtudy radeji ani nejezdim :(

28.01.2011, 20:42 |
Kacko Asi mi tu neco unika..
Nejhorsi je ject pres Polsko. :-D
Rekl bycz ze horsi nez z Jablonyho do Mimone to je horsi z Mimone do Mnichova Hradiste.
Jezdim tam denne do prace, sileny to je ...
tak za Ploužnicí nahoře u vodojemů jsem se v úterý málem pos*al... jedu si svých 90-100, vyjedu na horizont a tam výmoly jako prase po celé šířce a na délku cca 30m. brzdil jsem i očima...
Pepino_Honda: jojo :) Luhov je proti tomu zlatej :D
Navic celou cestu koleje jak krava a diry taktez, dal pote mezi Kurivodama a Dolni Krupou to je taky brutus kolem toho esicka...
Fakt nechapes co se tam za zimu vyskytne...
předním kolem jsem ten kousek asfaltu vytáhl ze silnice....

...a zadním ho přejel...

....tudíž mám zas co dělat,shánět,obvolávat...pajááda:((

16.03.2011, 22:58 |
Rudi ty krásko, tak to je slušnej oddíl
Takhle z fotky to vypada celkem nevine. Podobnou direcku mam na krizovatce pred barakem:)
Na fotce vidím PČR. Řešil si to s nima?
tohle jsem resil na CLS...
silnice u Noveho Boru, od nakladaku urvana krajnice.
co je na tom tlumici spatne? Urazeny pist tlumice.
jinak jsem na tom byl dost podobne, prorazena pneu, zniceny disk.

ta pecka byla tak silna ze to prorazilo spodni cast tlumice a napln z tlumice byla po celym podbehu.
poslal jsem podklady k uplatneni skody doporucene na mistni spravu silnic, dva dny na to dira zalepena a oznacena. Oni se neozvali, tak jsem to poslal znova na krajskou spravu, a cekam co se bude dit, benga jsem nevolal :O/

17.03.2011, 09:46 |
Alííí M.a.R.i.: Na fotce nevidíš PČR, to je Kájovo Multivan. :-)
Alííí: jj, sorry. Teď jsem si toho všimnul, podepsala se na mě noční únava :).
Nechci tu hlásit nějaký blbosti,ale nedávno se řešilo, že správa silnic a dálnic označila všechny silnice, že jsou ve výstavbě či rekonstrukci, aby dle zákona nemuseli platit řidičům škody. Neboť na to nemají a nemají ani na opravu silnic :).
Máš pravdu....i před tímto úsekem byla kozatá značka v trojúhelníku,tudíž vymáhat peníze na vlastníkovi silnice je nemožné.Navíc pokud to nahlásíš u Policie jako nehodu,tak nakonec v takovémto kozatém úseku tě může označit jako viníka dopravní nehody a dát ti pokutu.
Tudíž se použije havarijní pojistka.
Dneska jsem přezul zbylé zimní gumy na origo plecháče a zjistil jsem,že i přední kolo je KO.Prasklo uprostřed ráfku....jakoby v pneumatice.