Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Help: PayPal vrácení peněz

o Navštíveno 989x o
o 28.01.2011, 12:21 | J-T.
Mám dotaz/prosbu...
Platil jsem v jednom US shopu kreditkou, bohužel se mě pak ozvali, že zboží nemají a že mě vracejí peníze. Nicméně za tři dni přišlo upozornění z PayPalu, že si mám peníze vyzvendout - jenže já PayPal nemám co s tím?

Dear XY,

We thought we'd remind you that a payment of $75.95 USD from BestOfferBuy.com is still waiting for you.

Do remember to claim the payment as soon as possible or we’ll automatically cancel it and return the money to BestOfferBuy.com's account on 19 Feb. 2011.

Claim Your Money Now:
[ Link ]

Once you've received the payment, you can:
Spend the money online at thousands of shops that accept PayPal.
Withdraw or transfer it to your bank account (takes 2-3 days).

Button not working?
To claim your money, sign up for an account using this email address: XXXX If you already have PayPal account, just add this email address to it.

When that's done - and you've confirmed your email address - this payment will show up in your PayPal account.

Sender Information
BestOfferBuy.com
support@bestofferbuy.com

Thanks,
PayPal

Poradí někdo? Musím si založit PayPAL? Nešlo by to přes někoho přetáhnout?

díky

o 28.01.2011, 13:24 | xSam
Smaž si ten odkaz!!!
A zřiď si paypal, bude se ti hodit...
o 28.01.2011, 13:30 | cezetko
nebo si to nech přeposlat od někoho, kdo paypal má.
o 28.01.2011, 13:31 | J-T.
xSam: Sice jsem PayPal antitalent, nicméně jsem snadno pochopil že odkaz je neveřejný - jsem ho znefunkčnil již při prvním vložení :-) PayPal nepotřebuju, nechci ...

Fakt neexistuje jiný způsob?
o 28.01.2011, 13:32 | J-T.
cezetko: A to udělám jak? Někomu kdo má PayPal dám ten odkaz a co pak dál?
o 28.01.2011, 13:39 | xSam
J-T, tak bezva, já jen aby Ti to nikdo nevyfouknul.
Jojo, někomu ten odkaz dáš, ten si to confirmne a prachy dojdou jemu a on ti to pak dá, nebo pošle na účet.
o 29.01.2011, 08:57 | cezetko | Upraveno: 2011-01-29 08:59:19
přesně jako xSam. Klidně ti s tím pomůžu, i když také nejsem nějakej paypal masér, ale účet mám a peníze posílám, tak přijmutí dám také.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3505 sekund.