Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Lunux (ubuntu) zvuk

o Navštíveno 901x o
o 28.01.2011, 08:39 | empi
Zdravím, máte někdo zkušenosti s ubuntu? Momentálně jsem přešel na ubuntu a nějak mi nejde zvuk přes externí repráky, ale v notebooku jde. Ovladače jsem zkoušel, je to od realteku...

o 28.01.2011, 09:02 | xSam
Ubuntu mám, tento problém však nikoliv. Řekl bych, že to bude spíš nějaká HW záležitost. Zkusil bych jiný repráky.
Jinak určitě povolit ještě nesvobodné ovladače, pokud jsi tak neučinil.
o 28.01.2011, 10:19 | koren
na nesvobodny ovladace se vy.er.
chapu spravne ze ubuntu je os v ntb, na interni repro jede a na line out nikoliv? pak koukni na alsamixer,jestli mas ten line out povolenej,stejne jako ve widlich
o 28.01.2011, 10:34 | empi
Ve widelch normalne funguje, alsamixer nepomohl, ma to tam "zakazane", HW záležitost nevím, když to faka ve winech ale na ubuntu ne :) ..
Koren: ano správně jsi pochopil :)
o 28.01.2011, 11:04 | kuja
empi: Spust si sudo alsamod ,nech si znovu oscanovat zvukovku a potom v sudo alsamixer si zapni externi vystup.

Pak jedine ve /var/log/message se podivat, co se deje pri pripojeni sluchatek.

tail -f /var/log/message ,kdyz budes pripojovat jack

A hlavne ubuntu wiki a forum ma infa pomerne hodne :)
o 28.01.2011, 11:11 | koren
takze hw to nebude
nevim co myslis pod zakazane...
takze pro jistotu: sudo alsamixer
pokud zakazane = mute tak sipkama na line out nebo jak to mas pojmenovany a klavesa M
o 28.01.2011, 23:27 | empi
zkousel sem vsemozne, ale jelikoz zacinam s linuxem, tak nejak moc nechapu tenhle navod, mozna by mi pomohl, ale sam si nevím radY :)

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3242 sekund.