Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Divný zvuk z výfuku

o Navštíveno 1249x o
o 27.01.2011, 21:34 | Šogun
Čau chlapy, chci se zeptat jestli náhodou někdo neporadíte, mám filcku 1.3 Mpi a z výfuku mi jde zvuk, jako kdyby to jelo na tři válce. Ale motor šlape úplně normálně, výfuk jsem měnil minulý rok, začalo to až teď v zimě. Nevíte kde by mohl být zakopaný pes? Dík

o 27.01.2011, 21:44 | tappaja
Muze bejt podpalenej ventil, muze bejt jedna svicka nacata, muze bejt ta zapalovaci lista na odchodu. Zacal bych svickama, to je nejlevnejsi, koukni na barvu, jestli jsou vsechny stejne vypaleny. Poradne to projed, nech vychladnout a zkontroluj.
o 29.01.2011, 15:32 | Šogun
A ještě jsem zjistil, že když přidám plyn, tak zapíská někde v motoru, ale od klíňáku mi to nepřipadá. A když vypnu motor, tak si to taky hvízdne.
o 29.01.2011, 16:11 | Bladzej
Jestli neva, tak se sem vsírnu s podobnym problémem.
Když jedu kontstantní rychlostí, tak mi žačne auto škubat. To samý volnoběh. Někdy všechny válce jedou v pořádku a zničeho nic si nepravidelně některý poškube. Když přidám, nebo urebu plyn, tak nic. Úbytek výkonu nepociťuji. Začalo takle blbnout ze dne na den...
Jedná se o Daewoo Nexia 1.5 Sohc (aka Opel Kadett)
Myslel jsem problém se zapalovánim. Vyměnil jsem palec, víčko rozdělovače, kabely a svíčky. Beze změny.
Tu zvuk:
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3115 sekund.