Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ma tu někdo Samsung Galaxy 551?

o Navštíveno 700x o
o 27.01.2011, 20:43 | Proffesor_W
Je tu někdo kdo má tenhle telefon? zajímá mne hlavně rychlost systému (Android 2.2) , navigace, browser, zpracování atd. Taky se chci zeptat na nějaký typ k navigačnímu software pro tenhle Android, vůbec nevadí placený, ale jen jedno, nechci platit každej rok, nebo nedej bože každý měsíc.

[ Link ]

o 28.01.2011, 00:31 | Nismo.Power
ten nemám ale rozhodně lepší řešení sehnat někde za dobrou cenu nebo jetou Galaxy S ..... výkon i display proti tomuhle nebe a dudy....
já si myslim že s timhle procákem to prostě nemůže bejt rychlý...
navigací je hromada , já mám třeba navigon ale už by mělo bejt i igo takže až ho odzkoušim tak budu používat igo mám ho radši...
zpracování samsungů pohoda, sou tam i plasty ale sou kvalitní.....
browser.... najdi něco co má lepší browser než froyo řekněme s dostatečnym výkonem takže 1ghz procáky např. a dostaneš odemě uznání.... pár věcí sem našel na androidu co by mohly bejt lepší ač podezřívám že ty věci co sem našel tak sou spojený se samsung nástavbou na froyu ale browser zatim bez připomínek, zkoušel sem i operu ale ani omylem, ten zabušenej v droidu prostě pecka a žádnej iphone se mu nemůže rovnat ani nic jinýho.... i WM7 sem zkoušel ty sou dobrý v dost věcech ale browser taky ani omylem....
o 28.01.2011, 08:19 | JR
Samsung umi delat low-end a hi-end telefony. Ta stredni trida jim ale jeste moc nejde. Za cenu 6k koukej spis na HTC Wildfire.
o 28.01.2011, 08:26 | Bucci
JR: wildfire neni špatnej, dokud nekoukneš na display....

Jinak jako Nismo... sežeň Sko
o 28.01.2011, 08:45 | xSam
Mám eSko a jsem s ním naprosto spokojenej. Je to nejlepší mobil který jsem kdy měl. Po x letech s windows mobile, mě android prostě nadchnul a nepřestává mě mile překvapovat.
Jak píše Nismo, tak dobrá navigace je fakt Navigon, dle mého názoru zatím nejlepší a má snad všechny popisný čísla.
Browser v eSku nemá chybu a zpracování je taky slušný. Mám ho asi půl roku a nikde nic nevrže:-)

Radši si připlať a kup eSko, 551 je pomalá vzdechlina.
o 28.01.2011, 08:47 | xSam
Wildfire je za ty prachy hodně slušnej telefon. Koupil jsem ho mámě a ta je z něj nadšená. Jelikož před tím měla nějaký stoletý véčko od erika tak jí display přijde skvělej:-))
o 28.01.2011, 09:46 | Nismo.Power
wildfire je cena / výkon super věc ale dost věcí na něm prostě nechodí a proto bych ho nechtěl....
o 28.01.2011, 11:34 | Shr3k
Nešel bych do ničeho méně výkonnějšího než je S. A jako navigaci - Navigon 2.6, Sygic Mobile Maps 10 nebo Sygic Aura 2.1. Já mám koupenou Auru.
o 28.01.2011, 20:39 | Bucci
Shr3k: přesně navigací je hafo, navigon je best i co do pokrytí číslama popisnejma... bohužel já updatoval na GingerBread 2.3 a tam zatim nejede... na 2.2 sem měl 3.5.3 a jela jak hodinky

... aura neni špatná, ale jsou to barevný omalovánky pro mě s naprosto nepřehlednym menu... takže sem ho opustil a na aktuálně dal MotoGis 2.4 (skinovaný igo 2009)
o 29.01.2011, 12:33 | Proffesor_W
samsung galaxy S nepripadal v uvahu z duvodu chybejici hardwarove klavesnice. Nicmene, objednali jsme tu 551 na zaklade nekolika videi z youtube s recenzema. System beha velmi rychle, nikde to nezamrza, zadne prodlevy, vse rychly jak by melo. GPS se pripojuje po cca 10-ti vterinach, display je plne dostacujici, zpracovani taky, klavesnice super a browser beha plynule, trosku cuka pri scrollingu na nejakych narocnejsich strankach.

Jinak jsme asi lamy, ale za boha nemuzu prijit na to jak ukonci browser :D nikde neni zadna olba "zavrit" nebo "ukoncit". Muzu z toho vyjet to zakladni obrazovky. Ale kdyz kouknu do spravce uloh, tak je tam stale na pozadi spusteny. Neni to nic hroznyho,ale desne mi to vrta hlavou :D

Jinak diky za rady k navigacim, kouknu na to a jak bude potreba neco si vyberem.
o 29.01.2011, 14:21 | Bucci
běžně na droidu nevypínáš aplikace (teda pokud to vysloveně nemaj... např. náročnější hry nebo sw..)

systém si sám pozná co používáš a co ne a na pozadí si vše zavře...

POZOR: sice na marketu nebo na netu můžeš najít task killery ale RADIM JASNĚ - NEPOUŽÍVAT, pak systém kraví, protože vypneš i co nemáš... task killery fungovaly dobře ale na Droidu 1.1 a 1.5 (Cupcake), od verze 1.6 (Donut) a výš, už nemá smysl to používat...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3067 sekund.