Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Francie - Paříž

o Navštíveno 1327x o
o 27.01.2011, 20:24 | wefa
Zdravím..

Chystáme se s polovičkou někdy v dubnu do Francie, nejlépe přímo do Paříže. Přemýšlel jsem i o variantě poblíž Paříže, pokud by byl větší cenový rozdíl a raději doje. Máte někdo konkrétní doporučení na cestovku, ubytování (hotel)? Zda řešit samostatně cestu a ubytování, nebo vše dohromady formou (poznávacího) zájezu? Předem díky za všechny poznatky :)

o 27.01.2011, 20:52 | C...arlos
Ahoj, ja byl cestovkou - autobusem. Bydleli jsme kousek pod Parizi tzv. Formule 1 je to jednoduchy ubytovani. Byla to poznavacka, nejznamnejsich mist Parize, bylo to celkem hekticky, ale jel bych zase. Pariz je krasna a urcite bych se tam jednou vratil.
o 27.01.2011, 20:57 | wefa
Osobně se také více přikláním poznávačce. Náhodou jakou cestovkou jsi byl pamatuješ?
o 28.01.2011, 07:15 | JuiGin
www.plustour.cz ... zadej si Francii a vyber si podle toho co Tě zaujme.

Už jednou jsem jel a letos jedu po druhé. Autobusy fajn (jedou dva společně), program skvělej. Pro někoho to bylo hektický ale já si to užíval .. všude je pauza, výklad, počkaj když se někde zadrhneš .. Nebo pokud nechceš chodit s průvodcem, řeknou Ti kdy kde je autobus a můžeš si chodit sám ...
o 28.01.2011, 07:30 | Kubais
Taky sem byl na poznávačce tuším přes ABCtour nebo tak nějak,ale zařizovalo se to přes invia.cz Cena super, Paříž bezvadná, jen teda to nocování v autobuse mě ničilo. V hotelu byla pouze jedna noc(ze tří). A nachodilo se celkem dost kilometrů, ale asi by to jinak nešlo aby člověk stihl všechny ty krásy:)
o 28.01.2011, 07:55 | Sau
Tak busem, při dnešních cenách letenek, bych Paříž teda nejel. S Easyjetem nebo Smartwings sa dá z Prahy v pohodě kůpit zpáteční letenka za 2000-2500 Kč, let slabé 2 hodiny. Ubytko sa dá pořídit třeba v té F1, kde je pokoj pro 3 pod 40 Euro za noc. A pak už je na každém, co chce vidět a kam sa vydá. V Paříži je toho k vidění opravdu hoooodně.
o 28.01.2011, 20:12 | C...arlos
Wefa: jel jsem ŠteflTour je do Dačická cestovka,ale nabírali jsme lidi i v Plzni. Je to nějak dohromady a pak sváži lidi z celé republiky...
o 28.01.2011, 22:36 | wefa
Zkusím kouknout na všechny cestovky, co jste mi všichni poznamenali a něco vyberem. Jinak díky Všem za přínosy.
o 29.01.2011, 10:49 | Kotass
Byli jsme taky už pár let zpátky na vlastní pěst se SmartWings a jak píše Sau, když třeba zabookuješ letenku včas dopředu tak zpáteční je za sranda peníze a za necelý dvě hoďky seš na místě.
Ubytko ve Formuli, je to jenom na přespání, ale stačí a jinak jsme si koupili tuším za 30€ šalinkartu na všechno co po Paříži jezdí (metro, autobusy, vlaky) a pěkně jsme si prošli památky co nás zajímaly. Výstup na Eiffel počítej tak 2 hodiny ve frontě minimálně a to snad v každý roční období ve dne v noci, ale stojí za to byli jsme uplně nahoře.
Nevyšlo nám uplně počasí (květen a zima jak na Sibiři) každopádně Francii a Paříž bych si dal ještě jednou ..
Kdybys chtěl nějaký fotky tady : [ Link ]

foto k příspěvku  od Kotass

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3567 sekund.