Navštíveno 717x

Ahojte,
Chcel by som vas poprosit, ci existuje nejaky free program na vyrobu webu. Popripade v akych programoch sa to da urobit (pracujem v InDesigne, Photoshope, Illustratore, Corel...). Som sice grafik, ale nie webovy :-)
Za kazdu radu vopred dakujem
Schimi

27.01.2011, 09:23 |
Bladzej | Upraveno: 2011-01-27 09:24:41
PSPad.
Grafiku si uděláš v grafickym programu (PS apod)a pak si stránky to nakódíš v PSP. Ten teda používám já. Ale nejsem žádnej webdesignér, jen jsem si použil šablony a ty překopal :)
Pokud to chces udelat dobre, tak to za tebe zadnej program delat nemuze, musis se naucit aspon XHTML + CSS a nakodovat si vse sam.
Pokud se s tim nechces drbat, tak bych pouzil nejaky free CMSko, napr. wordpress nebo textpattern. Ty si muzes prizpusobit svoji grafice, ale i tady o tom musis neco vedet.
Asi nejjednodussi pro zacatecnika je joomla, ale prijde mi, ze ty weby vsechny vypadaji stejne.
Mala by to byt jednoducha stranka pre sestru na kozmeticky salon. Co je to ten PSP? :-)

27.01.2011, 09:50 |
Bladzej | Upraveno: 2011-01-27 09:52:05
[ Link ] PSPad
a informace jsem čerpal z: jakpsatweb.cz
Dakujem, uz som to nasiel aj ja :-) Idem studovat. Keby niekoho este nieco napadlo, kludne napiste.
skus porozmyslat nad systemom joomla alebo drupal. osobne mi na joomle bezi zopar stranok a spokojnost. jednoducha a rychla vyroba a vcelku vysoka spolahlivost...

27.01.2011, 12:20 |
koren Uprimne jestli o tom nic nevis tak se na to vy.er. vysledek rozhodne nebude odpovidat vynalozenemu usili.

27.01.2011, 13:19 |
treid Myslím že na tento účel bude stačit tohle, šablon je tam dost ...
[ Link ]