Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vyroba web stranky

o Navštíveno 718x o
o 27.01.2011, 09:21 | schimi
Ahojte,

Chcel by som vas poprosit, ci existuje nejaky free program na vyrobu webu. Popripade v akych programoch sa to da urobit (pracujem v InDesigne, Photoshope, Illustratore, Corel...). Som sice grafik, ale nie webovy :-)

Za kazdu radu vopred dakujem
Schimi

o 27.01.2011, 09:23 | Bladzej | Upraveno: 2011-01-27 09:24:41
PSPad.
Grafiku si uděláš v grafickym programu (PS apod)a pak si stránky to nakódíš v PSP. Ten teda používám já. Ale nejsem žádnej webdesignér, jen jsem si použil šablony a ty překopal :)
o 27.01.2011, 09:34 | prohifi.cz
Pokud to chces udelat dobre, tak to za tebe zadnej program delat nemuze, musis se naucit aspon XHTML + CSS a nakodovat si vse sam.

Pokud se s tim nechces drbat, tak bych pouzil nejaky free CMSko, napr. wordpress nebo textpattern. Ty si muzes prizpusobit svoji grafice, ale i tady o tom musis neco vedet.

Asi nejjednodussi pro zacatecnika je joomla, ale prijde mi, ze ty weby vsechny vypadaji stejne.
o 27.01.2011, 09:42 | schimi
Mala by to byt jednoducha stranka pre sestru na kozmeticky salon. Co je to ten PSP? :-)
o 27.01.2011, 09:50 | Bladzej | Upraveno: 2011-01-27 09:52:05
[ Link ] PSPad
a informace jsem čerpal z: jakpsatweb.cz
o 27.01.2011, 09:58 | schimi
Dakujem, uz som to nasiel aj ja :-) Idem studovat. Keby niekoho este nieco napadlo, kludne napiste.
o 27.01.2011, 10:03 | jasisoft
skus porozmyslat nad systemom joomla alebo drupal. osobne mi na joomle bezi zopar stranok a spokojnost. jednoducha a rychla vyroba a vcelku vysoka spolahlivost...
o 27.01.2011, 12:20 | koren
Uprimne jestli o tom nic nevis tak se na to vy.er. vysledek rozhodne nebude odpovidat vynalozenemu usili.
o 27.01.2011, 13:19 | treid
Myslím že na tento účel bude stačit tohle, šablon je tam dost ...

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2973 sekund.