Navštíveno 1836x

...jako co to je??? Každý den od osmi nějaká telenovela?Asi si fakt už budu pouštět jen filmy nebo si pořídím kabelovku :o/
[ Link ]

27.01.2011, 08:47 |
muSlim | Upraveno: 2011-01-27 08:48:06
To je ešte niekto kto sa díva na Novu? :-)))
tak ono tam je jiz ted uplny h.vno,jakoze stale nesmyslny serialy ,to samy na Prime,takze je to vlastne jedno,davaj tam sracky uz ted....
vždyť je jedno, co tam H@vna pustí pustí, stejně na to bude mít sledovanost...
I kdby nasadili od 19-21 hodin tohle, tak to bude nejsledovanější pořad:-)))

na ten kanál nekoukám.........no, ale slušně jim mrdá. Samá pičovina typu telenovela nebo seriál z nemocnice a když tam nedávaj tyto hovna, tak tam serou estrády. Zlaté PC a net. Kouknu se na co chci já.

27.01.2011, 09:20 |
fredy tak to je mazec, turecká telenovela :)
Masakr, uz tak tam bylo ho*no a oni to ještě zaserou tureckou telenovelou. až me natáhlo, když jsem to ráno četl

27.01.2011, 09:39 |
sotek Na TV se koukám minimálně a když už, tak rozhodně na něco jinýho než sračky typu Ordinace, kde každej píchá s každým a příběhy jsou zcela mimo realitu. Takže jejich program mi je kdesi.....

27.01.2011, 09:45 |
Daryl (A)
Tak von ozzak, nebo dva a pul chlapa nebylo spatny ... ale tohle bude asi husty ... :) Zlaty HBO nebo AXN Sci-Fi :)

27.01.2011, 09:46 |
Conan Jo, teď po novym roce jen koukam ve středu na Comeback (ten tuším opakujou) a pak Dva a půl chlapa. Vyčkávám na další díly Mentalisty a House ...
Člověk má aspoň víc času :-)

27.01.2011, 09:47 |
Zdenek (A)
Aspon budeme mit vice casu na smysluplnejsi veci nez je cumeni na bednu! ;-)

27.01.2011, 09:48 |
Conan .. jo budem čumět do monitoru ... :-))
Ja se na TV koukam, protoze u ni rychle usnu a koukam vetsinou na satelit (Discovery, Viasat, NG) nebo si pustim nejaky stazeny film.

27.01.2011, 11:36 |
Yawor Conan :-DDD

27.01.2011, 11:46 |
nome a já myslel, že porevoluční euforie z těhle sraček už je pryč ... no já osobně pouštím pouze COOL a semo tamo normal Primu a Barandov

27.01.2011, 11:57 |
Alííí COOL a Barrandov ujdou, a hodně se taky dá koukat na Slováky. Jinak ale stejně převažuje DVD projekce... Málokdy jsem doma u TV už v 8 večer.
jj Cool a Simpsons, jediny koukatelny :o)
Ještě NovaCinema - ženatý se závazky.

27.01.2011, 12:11 |
nome na coolu je toho dost, Simpsons, Erl, jak sem potak vaši matku, Big beng, dexter ... sice je to vše na PC ale pro ten pocit :-)

27.01.2011, 13:38 |
PlusOne | Upraveno: 2011-01-27 13:39:16
nome:
Raději na PC v angličtině a s titulkama, než se zmršeným českým dabingem - ale každému, co jeho jest. Já bych se na HIMYM ani BBT v CZ nekoukal. Jedinej seriál, kterej je luxusně nadabovanej, je House...a i toho mám v PC, na bednu nekoukám vůbec. Vyjímečně zprávy na ČT, bo na ostatních stojej za h@vno...

27.01.2011, 13:47 |
Jujk0 Takže už aj u vás... U nás na markíze to šlo najprv utorok a štvrtok. Potom aj v piatok, a teraz utorok, streda, štvrtok, piatok... :/
Jj, slováci to měli dřív. Ale ani jim to nějak nezávidím :o)
Já když TV,tak poslední dobou akorát Dexter, Zákon gangu, americký seriálu typu: Beze stopy, Mentalista, House, Odložené případy,apod. Comeback začínají dávat ve středu, jinak pro mě Nova tímto končí.
Fordik: comeback zacinaji davat ve stredu? Vzdyt misto toho tam bude take ta chujovina, ne? :)
ordinace a potom další sračka lol
A teď trochu z jinýho soudku. Je to spíš taková kontrolní otázka.
Kdo sleduje to cosi, co vysílají od 19:30 do cca 20:05, nazývá se to prý televizní noviny?

27.01.2011, 15:51 |
DaveF sleduje někdo/viděl někdo první řadu údajně výborného seriálu Boardwalk Empire ??? teď to vysílá HBO s dabingem a pod názvem Impérium – Mafie v Atlantic City
Bladzej: v tomto case o vikendu ninja faktor, clovek se tam dozvi stejne podstatne veci jako v TN a je to alespon zabavnejsi :-D

27.01.2011, 19:52 |
Kesam Hele já mám kabelovku a je to luxus.Discovery jedu pořád a na nově jenom zprávy.:-)

27.01.2011, 19:53 |
Kesam Tedka tam běží jak amíci rubou spešl strojem buráky a vyrábí zněj burákové máslo zajímavé :-)
to byl nadpis v Metru.. "Nova žene chlapy do hospod" :D

28.01.2011, 05:54 |
JP | Upraveno: 2011-01-28 06:01:37
Televizní noviny, zprávy, papírový noviny ani nic podobnýho z principu nesleduju, jenom když mě to zastihne někde na fóru apod. Celej současnej koncept "masmédií" mi přijde pro můj život naprosto zbytečnej (nebo spíš kontraproduktivní - nepotřebuju přemejšlet o tom, co nejhoršího se každej den ve světě/v republice děje). Čim víc to člověk sleduje, tim víc je vystrašenej negativista.
V TV kouknu občas na Simpsony, ale starý díly opakujou za posledních 10 let už asi po desátý, takže ani to moc ne. Naprosto nechápu jak může mít televize takovou sledovanost, když tam neustále snad na všech programech dokola točej 10 US seriálů o vraždách, 4? kolosální český sračky (kdo má proboha tak strašně nudnej život, že pociťuje potřebu koukat na seriály o tom, jak žijou nějaký jiný ničim nezajímavý lidi ze stejný země??), reklamy a občas nějakej film.
Pozitivní věc kterou mi televize přinesla je, že jsem po delším zkoumání a vyzvídání u pokladních začal plánovat nákupy na 18:30 - 20:00, protože to je vcelku podstatná část národa za každou cenu přilepená doma u bedny a nepřekáží u pokladen. Dávaj totiž Ulici se sledovaností okolo 1.3m lidí a pak ještě lepší TN/Zprávy/Události, u kterejch sedí dohromady asi 5 mega lidí (=každej druhej člověk), z čehož jsou skoro půlka důchodci (ti mi bez urážky při nakupování překážej nejvíc). Tzn. jít nakupovat mezi 19:30 a 20:00 je nejlepší volba, když se člověku nechce do nonstop Tesca uprostřed noci, kde potká na celej hypermarket 5 lidí.