Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pro kutily.. byt a špajz

o Navštíveno 3687x o
o 26.01.2011, 19:26 | dolph
Hoj. V novém bytě nemáme špajz a tak přemýšlím jak ho "vyrobit" ytong nebo sádrokarton ? jak řešit dveře? nacpat tam zárubně anebo řešit nějak jinak? zasouvačky asi ne e .. velikost by měla být tak nějak od oka --> délka 150cm hloubka cca 60cm a výška po strop tj. asi 250cm.. dík za postřehy

o 26.01.2011, 19:33 | tappaja
Chtelo by to videt dispozici bytu, predpokladam, ze spajz stejne nebude mit vetrani ven, tak bych tam narval nejakou skrin.
o 26.01.2011, 19:47 | dolph
špajzka by měla být vlevo od okna..větrání tam není a nebude. skříň jsem taky přemýšlel,ale neseženeme stejný dekor jako máme linku..

foto k příspěvku  od dolph

o 26.01.2011, 19:50 | Dudelina
Sádroš - nač si to komplikovat mokrými procesy.
o 26.01.2011, 19:53 | ebeerman
Pokud nebude odvětrání ven tak se mě zdá zbytečný tam stavět něco na pevno.To se opravdu nedá sehnat skříň, popř. fólie v dekoru kuchyně?Stejně, když něco postavíš tak ke kuchyni budeš muset ladit dveře.
o 27.01.2011, 08:32 | Lucni.konik
pokud neuděláš odvětrání ven, tak se na stavění špajzu vykašli(z neodvědrání=plísně). Pokud ho přeci jen uděláš, otázka na co si troufáš, ale ytong se dá lepit nízkoexpanzní pěnou a máš to za den vyšvihlé celé.....se sádrošem se musíš tmelit, brousit, tmelit a všude je prach.
o 27.01.2011, 08:34 | hanzz
Určitě skříň. Řešil jsem něco podobného. Spodní část máme šuplíky - výsuvy (do spodního se mi vejde celá basička :), vrchní část má prosklená dvířka a jsou v ní police. Rozhodně bych tam nic nestavěl napevno, když to stejně nemá odvětrávání. Sice mám stejný dekor jako linku (oboje je dělaný na zakázku od místního truhláře), ale protože to u tebe nestojí vedle sebe, tak bych to tak nehrotil - a jak píše ebeerman, stejně bys musel nějak řešit dveře.
o 27.01.2011, 09:52 | Bucci
navrtat stěnu ven, dát odvětrávací mřížku nahoru a dolu a stěna z druhý strany ytong... na to hodíš dveře v dekoru, a police, případně šuplíky taky...
o 27.01.2011, 10:12 | Pekys | Upraveno: 2011-01-27 10:14:53
v takhle úzký místnosti bych se na to vysral a už tam nic nestavěl. Špajz bych dal do skříně v rohu u okna, ale délka 150cm bude do půlky místnosti a už se tam nehneš. Sádroš i Ytong ti zaberou dost 7-10cm místa příčkou + místo na otvírání dveří.
Já bych dal skříň s posuvnejma dveřma.

edit: nech vyrobit skříň ve stejnym dekoru od toho kdo ti dělá linku ;o)
o 27.01.2011, 16:52 | Lycron
postavil bych to z ytongu...když už ne odvětrání ven, tak alespoň dvě mřížky- jednu nahoře a druhou potom dole, aby mohl vzduch cirkulovat
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3057 sekund.