Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > usb to hdmi

o Navštíveno 897x o
o 26.01.2011, 12:28 | tomas-x
Mátě někdo zkušenosti s tímhle? [ Link ]
Jde mi o to, že mám ntb bez hdmi a telku s hdmi tak bych to potřeboval nějak propojit.

o 26.01.2011, 12:51 | hanx | Upraveno: 2011-01-26 12:53:05
je to docela drahý, nebylo by levnější použít VGA -> DVI redukci a na to napojit tenhle kabel? [ Link ]

prakticky jsem to teda nikdy nezkoušel, ale nevim proč by to nemělo fungovat...

předpokládám, že tvůj noťas má VGA výstup jako každej noťas:-)

EDIT: ten link na ten kabel jsem dal jen jako příklad, ne konkrétní výrobek :)
o 26.01.2011, 13:27 | jasisoft
hanx, fungovat to nebude. existuju 2 druhy DVI. DVI-A a DVI-I. z VGA prakticky spravis len DVI-A cize zmenis len tvar konektoru a monitor tak ci tak bude napajany analogovym signalom. DVI-I ma aj analog aj digital signal a z toho by uz hdmi islo, ale ako som pisal, z VGA sa to spravit neda. Keby si to napojil tym VGA->DVI a DVI->HDMI tak prakticky na hdmi konektore do telky pojde analogovy signal co je blbost. jedina moznost je teda ten usb-hdmi konvertor alebo vga-HDMI ako napriklad toto [ Link ]
o 26.01.2011, 20:27 | cezetko
jestli máš na obojím VGA, tak to spoj tím. To je nejspolehlivější varianta ve tvém případě. Sice tam nepustíš FullHD, ale to ty převodníky taky úplně nedávaj.
o 27.01.2011, 21:21 | Kallin
cezetko jenže takhle pustíš jen obraz a se zvukem seš v haji zvuk musiš hodit přes reciever.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4288 sekund.