Navštíveno 4209x

26.01.2011, 09:27 |
Fordik | Upraveno: 2011-01-26 09:28:48
Ahoj, sháním kontakt na člověka, který se zabývá čipováním aut v Brně. Jméno mi bohužel vypadlo, ale měl by jezdit i nějaké závody. Jestli víte, pošlete mi prosím kontakt a adresu na firmu. Díky moc.
pojd do Bluefinu, ja uz jsem dohodnutej.

26.01.2011, 22:25 |
zzuska | Upraveno: 2011-01-26 22:26:24
[ Link ] má parádní ceny a kdyby jste chtěli můžu vám to domluvit za nějakou lepší cenu ;-)
už to není aktuální, sháněl jsem přímo jednu firmu. čipování mě nezajímá, do svého auta nic takového nechci.
Ale díky.

27.01.2011, 07:14 |
gizmi zzuska: nerad rejpu, stranky pekne designem, ale jinak:
x adresa firmy NIC
x reference NIC
x ceny NIC
x maji brzdu? NIC
x jedine co tam je videt a bije do oci - Mimon a Brno - z technickych duvodu neucast (super reklama tim padem)
----------
za me -) divnej pocit a asi bych auto nesveril.. Nekdo by mel zamakat na webovkach
Tohle ještě okomentuju: naprostý souhlas s gizmim. U téhle firmy bych si nenechal čipnout ani koloběžku už jen proto, že nevím ani kde bych je hledal a to ve mě nebudí opravdu ani špetku důvěry.
gizmi: rýpat klidně můžeš moje firma to není :-D já jen že od nich jsme nechávali čipovat 3 auta a musím říct že odvedli parádní práci ;-) toď vše
zzuska: a zkouseli jste to merit? nebo si myslite ze odvedli paradni praci?
no tak to je jasný že jsme to měřili na brzdě jak před tím než se to čiplo tak i potom.. každopádně ten borec udělá čip na přání zákazníka.. není to jak jiné firmy co čipujou a nahrají do auta software o kterém ani neví co je

28.01.2011, 11:56 |
Shr3k Aleš Škutchan tomu docela rozumí. Z jeho dílny pochází třeba Octavia I V6, sám dlouho úspěšně závodil v Leonu Cupra TDI, než postavil GII. Na rozdíl od jiných kouzelníků má i praktické zkušenosti. Nicméně se specializuje na VW a tam je myslím volba jasná - dieselpower.cz.