Navštíveno 4251x

Je normalni ze plasmovka docela hlasite "bzuci"? Hlavne kdyz je teda na podkladu bila barva. Dost to otravuje :/ Jedna se o Panaka TX-P50G20E. Uplne novej. Myslel jsem ze to prestane, ale bohuzel.
Ahoj mám ten samý model a dělá mi to přesně to co tobě,dneska sem volal do Panasonicu a je to normální ale všimni si že na HD programech to nědělá
super diky moc :) alspon vim, ze nemam resit, HD jsem zatim nemel moznost sledovat, Conax dorazi az zitra a Xtreamer se mi nedari zprovoznit po wifi
Jak už jsem někde psal, záleží jak moc to je slyšet to by chtělo porovnat s jiným kusem. Obecně takové jemné bzučení vydává většina televizí a určitě si někdo vzpomene jak dokázalo vrčet VN trafo v klasickém CRTčku což taky v noci bylo otravné.
jop, preto sa vn trafa zalievali lakom, respektive kolofoniou s liehom..... plazma ma tiez vn trafak a dalsie vn menice, takze bzucanie je normalne.....bohuzial.
P42U20E nam to dela taky :-/ ... nastesti nejsem fanda zimnich sportu :-)
Známej měl Grundiga a taky mu to dělalo, prostě je to blbá vlastnost, nesmí být nastaveno automat. jas a pak manuální ne úplně stažený, asi o 3-4 kroky od maxima, pak to nebzučelo
rajdlos: neni to na upc signalu???
Sem rád, že mám lcd, nebo tedy spíše tv, která nehučí.
Myslel sem, že moderní tv mají impulsní zdroje, proč je tedy u plasmy stále trafo ?
madmaik: jj je, ale delaji to i dyvka
Mám sice Samsung 50" a trafo slyším pouze když je komplet bílej obraz a je vyplej zvuk a v misnosti je ticho a ještě jsem u TV.Jinak neslyším ani prd.Pokud to trafo slyšíš i když běží zvuk tak bych určo reklamoval.Vím,že hodně lidem ty trafa bzučela a reklamace se vyřídila v pohodě.Ale pokud to slyšíš i když běží zvuk tak je něco špatně.
Naši maj Panasonic 50" a taky ticho..
Arnie_one: V impulsnim zdroji je take trafo a dalsi civky, ktere mohou bzucet.

26.01.2011, 11:26 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-01-26 11:27:17
RadekFM: Ne, ne a ne je to dokonalé LCD a přes to vlak nejede, přece bych si nekoupil bzučící plazmu co mě roztočí elektroměr jak kolotoč...
Ach jo, když píšu, že to dělá většina televizí, tak jsem myslel i LCD.
Ono to rušení je dáno taky akustikou mítnosti, už jsem to tu psal, měl jsem zákazníka čerstvě po nastěhování, holé zdi, stěna kde byla TV navíc s šikminou a tam to bylo slyšet jak prase, ale přitom přes den na krámu a v servisu úplně v pohodě a neuznaná reklamace. Prostě noční klid a blbá akustika dokáže vše "znásobit".
mám panasonica plasmu,ale žádné bžučení neprovozuje.
Mě v ložnici bzučí STB... Každá cívka bzučí, nějaká min jiná hlasitěji, proc? protože tam jde proud o určité frekvencí... Jedno jestli TV,Radio,VHS DVD BLUeRAY,Mobil atd... Pokud tě rozčiluje a je to opravdu na hranici co opravdu otravuje, tak zkus vyreklamovat...
Mě v ložnici bzučí STB... Každá cívka bzučí, nějaká min jiná hlasitěji, proc? protože tam jde proud o určité frekvencí... Jedno jestli TV,Radio,VHS DVD BLUeRAY,Mobil atd... Pokud tě rozčiluje a je to opravdu na hranici co opravdu otravuje, tak zkus vyreklamovat...
Mne pri bile to dela uz slusny rachot.

26.01.2011, 20:19 |
Honcke | Upraveno: 2011-01-26 20:20:04
Mam Panasonic TX-P42G20E a taky bzučí:-)Někdy míň,někdy víc...Ale jde to.
me teda 50ka LG nebzuci vubec,bzucela mi na upc,ale to vyresil galvanickej clanek.
Ja ted resim jinej problem, upgradoval jsem na P50GSE firmware a tesil se, ze bude DVB-C zpristupnene pro CR a kulovy, nechapu proc. FW je novej a kdyz zadam Cesko tak vyjede stale jen analog, DVB-T a DVB-T HD.

27.01.2011, 00:32 |
Jozzo mimo tema s televizema,ale stve me ze mi treba piska navigace a nebo mi to delal kdysi mobil ,jak se proste zapne podsvetleni tak to tak tichounce a neustale piska...
u mně jako Leveler, Samsung 50" a nebzučí, kolikrát mi to i vadí :-), dřív jsem slyšel bzučení a věděl jsem, že někdo zapomněl vypnout tv, teď se musím dojít vždy podívat