Navštíveno 1325x

25.01.2011, 16:59 |
Zdeny60 | Upraveno: 2011-01-25 16:59:26
Dnes jsem bryz ráno jel svojí oblíbenou trasu do Štětí a posléze do Prahy (Nikon servis).
A jelikož se nic zvláštního nestalo, nemám o čem psát:-(
Snad jen, že v Nikon servisu na příjmu sedí docela pohledná a příjemná slečna s pěkným výstřihem:-) Ještě, že přede mnou byli dva zákazníci a já měl čas si všechny modely řádně prohlédnout! :-)

25.01.2011, 17:00 |
Kapka (M)
hezky prispevek :-) ...když jsi se tak dlouho nudil v tom Nikonu..tak jsi taky mohl vyzkouset fotak ne? psat na co jsi mel ostřit asi netřeba

25.01.2011, 17:14 |
Kmoda Trasu do Štětí jezdím každý všední den ráno. Jen nevím jestli ta trasa je zrovna oblíbená :-D
krásný příspěvek, hodně pobavil :-DDDD

25.01.2011, 17:45 |
bastr Jako kmoda kazdodení hnus a tankodrom ;-(
Zdeny, nejsi nemocný??? smem čekal zase 256 řádků, a vono hovno :-) ale pobavilo i tak ;-)

25.01.2011, 18:04 |
Alííí Uf, to forum je poslední dobou nějaký zhulený... :-D

25.01.2011, 18:09 |
ddawe mm, už se taky těším do důchodu, budu jen jezdit a psát na forum kde jsou levný rohlíky....
mel jsi pred sebou dva zakazniky a nestihl jsi udelat alespon telefonem fotku tech ,,modelů''? :DDD
s jakou spotřebou jsi jel tentokrát jako neřekneš, bo co? :-)

25.01.2011, 18:35 |
Pekys Já to věděl že něco bude, i když nic nebylo :)
Crestik:
3,0R - průměr 8,6/100. Moc, že? :-)
já byl dneska v kasa.cz a nasrali mě :-(
Já jsem dnes nikde nebyl :-)
kurnik já už se zase těšil na nějakej román a ono tohle :D
Oceňuji, že si člověk dokáže udělat srandu sám ze sebe;-)
Jinak tohle fórum přestává být audiofilní, ale o to se mi tady líbí víc:-)))
A tak si myslím, že udělat z něho audiofilní není problém.
Zítra se jedu podívat do Karviné na můj dávný sen - Dynaudio Confidence C5:-) Tuner2n určitě zná.
Tak jsem zvědavý na reportáž :-) Bedny znám, trochu jsem nepochopil tak nízko položený výškáč je to na nízkou pohovku/křeslo a nebo je zaklonit.
Důvodem je to, že basový měnič, montoaný co njvýše od podlahy, vyrovnáva kmitočtovou charkteristiku na baseh. Tudíš jelkož dole na něj není místo, muís dolů přijít výškáč. A vzhledemk famozní charakteristice vytařování T330 v prostoru to není žádný problém, navíc osy jsou blízko u sebe. tahle bedna popírá veškeré snahy něco pochopit, je to nepochopitelné :-) Tak naprosoto úžasně sfázovaný 1bodový zdroj zvk aby člověk pohledal. Já byl neávno u kolegy, co je má a byl jsem hodně dlouho v transu:-)
Tak jsem zvědavý na reportáž psanou v tranzu :-D