Navštíveno 689x

Dotaz na Paražáky, kud nejlépe bez komplikací do Kodaňské (Nikon servis) od Litoměřic po dálnici?? Na Kbelskou, Průmyslovou, Bohdaleckou? A nebo jinak? Díky - pojedu tam zítra kolem 12, jde mi, abych se pokud možno vyhnul zácpám, budu mít celkem narychlo.
Dá se tam někde poblíž Nikonu zaparkovat bez karty a nebo je třeba mít nějakou kartu?? Už pár let nemám kancl v Praze, proto tento dotaz.
Díky.
a jéje, Nikon.. připrav si nervy, vezmi si s sebou třeba nějakou čokoládu, ať to zvládneš, protože jestli je to tam stejný jako cca před rokem tak ti nezávidím..
jinak parkování v okolí celkem ujde..
v kodansky uz kartu potrebujes,ale je to takova zapadla ulice ve ktery je misto vzdycky,takze jestli jedes na chvili tak bych to neresil. jestli jsou tam nekde parkovaci hodiny z hlavy nevim. jinak jel bych asi jak pises,myslim ze je to jedno a ve 12 to ucpany nebude.

24.01.2011, 18:24 |
camron | Upraveno: 2011-01-24 18:25:27
...nebo zaparkuj v Kavkazské, tam jsem zaparkoval vždycky, nebylo třeba žádné karty
P.S.: "Nikon - simply never!"
Tu kartu koupím kde za kolik? Abych si nemusel brát na ni hypotéku :-) Díky.
karta netřeba, šoupni to do nějaký uličky poblíž a hotovo, ale jestli jdeš vyzvedávat z opravy, tak si rezervuj dostatek času..

24.01.2011, 18:52 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2011-01-24 18:54:37
nevím jak to je moc uzavřené,l ale od soboty měla být nějak uzavřená Kbelská a Cínovecká, takže já bych sjel už na Zdiby a Dolní Chabry a pak už zase klasicky přes centrum, bude to v pohodě :-) jestl nejsi úplně línej :-D tak auto bych v klidu nechal u nákupáku v Edenu, u Teska třeba, a pak to máš max. 500 m daleko :-)

24.01.2011, 19:50 |
Pekys jj, u Tesca v Letnanech je to od rana uzavřený a ráno to tam bylo celkem hustý. K tomu byla na dálnici nehoda.
Asi bych jel bud až k Bulovce, tam sjel dolu, nad Palmovkou po tý 4 proudovce, odbočit na Ohradu, kolem hřbitovů na Želivskýho, pak dolu směrem do Edenu a v půlce Bělocerkevský odbočit do Kodaňský.