Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kde v Praze nechat umýt motor?

o Navštíveno 2472x o
o 24.01.2011, 17:55 | Davados
Mám dotaz,chtěl bych nechat komplet umýt motor.Zeshora i zespoda.Máte někdo někde dobrou zkušenost?A případně co to stojí.Snad se to tu již neřešilo - vyhledávání mi nic nenašlo

o 24.01.2011, 18:03 | tappaja
o 24.01.2011, 18:07 | rcman
Když jsem byl kdysi ještě na účnáku v Radotíně. Tak ti tam ten motor, a nebo i celej spodek vzaly wapem.

Tady jsem našel něco víc [ Link ]

Jinak jsem si motor naposledy umejval někde na pumpě, kde byla wapka na drobáky. Sice tam byla cedule jak vrata, že motor se tam mejt nemůže. Ale co jsem tak koukal, nebyl jsem sám z wapkou pod otevřenou kapotou.
o 24.01.2011, 18:48 | Davados
Jasný wapkou na pumpě sem to taky kdysi zkoušel.Jde mi o to umejt a odmastit ho komplet odborně i pomocí nějaký tý chemie a zvedáku.Díky za tip na Radotín,pokud mi to ředitel Hejda nepoprská :D a zástupce Mařík dovolí, mohlo by to bejt přesné to co hledám :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3323 sekund.