Navštíveno 1137x

pokukuju po nějakým novějším foťáku na občasnýa, ele přesto lepší focení. nějak jsem vypadnul z dění a nějaký čas to šlo okolo mě. moje představa tak do cca 5.000,-s jedním objektivem, výměnný objektiv,integrovaný blesk? je to reálná představa nebo utopie. samozřejmě ne nový..

23.01.2011, 13:13 |
Kamil mrkni na bazar na www.paladix.cz případně na fotografovani.cz. 350D nebo 400D od Canonu by se za těch 5k mělo dát sehnat.
Asi jako Kamil, za bůra to bude nějakej lowend z druhý ruky a to jen když budeš mít štěstí... koukej na Canony a Nikony, v tomhle segmentu je to celkem úplně fuk.
no doteď jsem měl Finepixe s5000 takže i ten nejnižší lowend bude lepší..:-)
jaký je rozdíl mezi 350 400D ?
Nikon D70s, taky varianta, prodávají se občas na fotobazaru.
filip146 - rozdíly jsou celkem minimální, ale ty řešit nemusíš... prostě máš nějakou částku, tak za to zkus sehnat co nejlepší a nejnovější model. Za bůra stejně moc na výběr fakt nemáš :-)

24.01.2011, 08:32 |
Kamil Kamarád prodával Canon EOS 30D za 6k (tělo), seťák seženeš za pár korun. Pokud bys měl zájem, můžu se ho zeptat, jestli je to ještě aktuální.
kamil- zeptej se co by všechno k tomu bylo, pro mě byl 5,000 strop za komplet. za kolik se dá sehnat zákl. objektiv?

24.01.2011, 12:43 |
Kamil filip146 - tak za 5k ho bohužel nedá. Jinak seťák se dá po bazarech sehnat od cca 1200.
kamil-- zeptej se ho co všechno by bylo za tech 6.OOo,- .. nějak pomalu měknu..:-)(baterky, nabíječka, brašna,popruh....)

25.01.2011, 06:54 |
Kamil Tělo, popruh na krk, nabíječka, 2x baterie. Tělo je v super stavu, žádný viditelný škrábance, otlučení atd., displej taky čistý, bez škrábanců atp. Rozdíl oproti xxxD je:
trošku větší tělo (líp se drží)
propracovanější ovládání
magnesiový tělo (xxxxD a xxxD je plast)
rychlejší sériový snímání (5 fps)
filip146 - 30D je vyšší řada než 350-400D, takže bych se toho nebál a od toho Kamilova známýho to klidně koupil :) Měl jsem 30D několik let a je to hodně dobrej foťák. A pokud je v dobrým stavu (navíc s náhradní baterií), tak za šestku je to dobrá cena. Záklaďáky nikdo nechce a všichni se jich zbavují, takže ho seženeš podle mě i levněji než za těch 1200.
ten základák vezmi ale s IS aspon !
[ Link ]

25.01.2011, 17:01 |
Kamil jj seťák rozhodně ten s IS, ten bez nebyl nic moc