Navštíveno 1451x

Zdravim nevite kde se daji sehnat naky doplnky za vyhodne ceny nebo jestli nekdo umite ceny bez marzi proste jen ciste velkoobchodni cenu ? Jde mi o protein, kreatin, bcaa a mozna jeste neco pro osobni potrebu mel jsem dodavatele bohuzel prestal podnikat :( Jo a preferuju firmy promil, aminostar nebo podobne kvalitni znacky dik :)
Sheisse spletl jsem sekci za to se omlouvam :)
Trochu si si splietol fórum, ne? ;-)
Tak ja nevim resite tu nekdy divnejsi veci :D jen ta sekce no :)
preferujes promil jako kvalitni znacku? :D no nevim teda ale vetsi sracky uz snad ani nejsou :D
kdyz uz neco kvalitniho tak Scitec, Champion Nutrition, ultimate nutrition, Optimum Nutrition, atd.
Promil mezi kvalitu rozhodne nepatri ani nikdy patrit nebude,aminostar je lepsi nadprumer.

23.01.2011, 00:48 |
koren nahodou, promil sem mel cca pred rokem a pokud se jedna o pachovy efekt, co ze mne potom vychazel, byl neprekonatelnej:-D
jinak pokud jde o normal eshopy, tak je to vsude cca nastejno a to i pri slevach
koren: no prave, slozeni proteinu je zakladni, obsahuje nejaky mensi mnozstvi uzitecnych latek ale neco jako travici enzymy a kvalitni profil profil aminokyselin nikde, a co se tyce chuti, neznam nic horsiho :)
ja sveho dodavetele mam, ale dnes uz jsou ceny na netu tak dole ze je uz skoro jedno kde beres. rozhodne bych koukal na overeny shopy jako je www.ronnie.cz nebo www.dymatizeonline.cz
nechapu co mate proti promilu mel jsem vanilkovej a byl vybornej ale na to nekoukam me je totiz u prd.. jak to chutna i kdyby chutnal jako hovn.. hlavne at to funguje :) A po poslednim testovani doplnku od promilu tak 80% vysel 78g b / 100g coz myslim neni zle :) A vubec doprdele na to sem se neptal takze nikdo neumi mensi ceny ?

23.01.2011, 02:14 |
koren co se tyce chuti, tak mne promil docela chutnal. na druhou stranu ja sezeru vsechno a tyhle chemicky chute mi vubec nevadej.
Downland: neni protein jako protein. treba ta 80ka je mix syrovatka-wpc a kasein, jen se nikde nepise v jakym pomeru. vem neco co je ve sleve treba na ronniem a moc to neres, treba toto
[ Link ] Ja ted pojidam tohle
[ Link ] a tak nejak neurazi, nezaujme.
kazdopadne tyhle preparaty jsou jen berlicka. zaklad je strava (bo steak je steak), trenink a odpocinek. ale to jiste vsichni vime:-)
Jeste mozna koukni na tuhle firmu www.fitness.cz ma jedny z nejlepsich cen :)
A dodani je paradni.
Jako koren - nakup maso, rejži a tradááá. Já už jedu jen BCAA - zbytek řeším jídlem.
Jo a jinak s cenama si myslím, že už fakt nikdo moc nehne.
Nemám problém sežrat celé kuře k tomu 2 sáčky rýže nebo 1500g flák masa :-D
Základ je kvalitní jídlo a regenerace(spánek) Pokud si nedokážeš uhlídat kvalitní jídelníček tak protejn ti určitě nepomůže ;-)
promil, aminostar nebo podobne kvalitni znacky
podobně jako BMW... preferuješ tedy ty méně kvalitní značky
pokud chceš kvalitní a i chutově výbornej protein tak od Champion nutrition. konkrétně čokoláda nemá konkurenci.
Proteinu jsem do sebe něco naházel, pak jsem asi před půl rokem vysadil, pač došel a najednou jsem zjistil,že neklesám na váze a cejtim se +- stejně.
Takže už na to prdím a raději občas koupim v akci kuřecí prsa a jedu :)
Protein nasadim zase až pojedu objemovku, kde pak ten potřebný příjem bílkovin "užrat" moc nejde a pomůže ten koktejlek.
Downland> dobré ceny mají na f-sport.cz , každou další objednávkou si děláš lepší a lepší ceny. Jinak dej na mě a na tebou zmiňované značky se vyprdni, je to předražený shit. Osobně ti doporučím na protein i jiné dobroty Gaspari nutrition, Ultimate nutrition, Champion nutrition. Za ty léta odzkoušené, kvalitní a za hodně nízké ceny. Ostatně Gaspari mluví za vše, některé jeho doplňky dokonce dopingovka zakázala prodávat, protože šlapaly až moc :) Jinak na obyč kreatin se vyprdni, jen z něj sereš a bolí břicho.. Jdi do Cell-tech od Muscletech, zaručuju ti, že s funkčností budeš více než spokojen :)a počítám, že chceš nabírat.. takže BCAA jsou u tebe pokud nejedeš vysoce intenzivní hard tréninky nebo naopak nejsi v dietě zbytečné, kup si raději maltodextrin at' máš hodně paliva pro svaly, při trenínku si míchej glukopur s nějakým iont'ákem at' zvedneš v krvi inzulín a docela i funguje čistý arginin ne v tabletách ale surový, pomáhá při treninku lépe pumpovat, rozšiřuje cévy a je celkově užitečný. To máš rady jen tak na okraj, výživou a fitness se zabývám už 10let.. Jinak proč utrácet za Aminostary a podobné předražené suplementy, když za méňe nakoupiš kvalitní Americké produkty, které jsou na 100% kvalitnější ;)

24.01.2011, 21:09 |
koren "kvalitní Americké produkty, které jsou na 100% kvalitnější" - takovej optimismus bych chtel mit taky. z prevazny vetsiny se nakupuje u jednoho velkovyrobce a pak to pod jednotlivy znacky pytlikuje banda mexikancu:-)
Koren> jooo odborník, ten se hned pozná :D
koren: o tom se ti zdalo? :D

25.01.2011, 19:46 |
koren rozhodne si nemyslim ze vsechno co pochazi z usa a ma v nazvu "nutrition" je o 100 procent lepsi.
howgh