Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zkušenosti S Gogen

o Navštíveno 959x o
o 22.01.2011, 17:13 | Monička | Upraveno: 2011-01-22 17:16:25
Nějaké zkušenosti s touto značku? Kamarád má přenosný přehrávač cca. 2roky a spokojenost.. Tak koukám po tomto kousku [ Link ] a možná už bych rovnou vzal i dvd přehrávač.. [ Link ]

o 22.01.2011, 17:26 | Kamil
Měli jsme stolní dvd přehrávač v práci na testování. Nevím, co o něm potřebuješ vědět - je to stejný jako všechny přehrávače v podobný ceně. Co mi na podobných dvd přehrávačích vytáčí je jejich zpracování - většinu kovu nahradil plast a jsou lehký jak papír, takže pokud jen chceš stisknout tlačítko na předním panelu, tak přehrávač posuneš dozadu (používáním ovladače na to samo nepřijdeš). Kde jsou časy, kdy jsme místo těchhle sraček měli k dispozici zlatý 737ky od Pioneeru atd.
o 22.01.2011, 18:04 | jozamucha
prodáváme , mám přenosný dvdčko s dvbtčkem
ber to takhle - záruka 2 roky a cena myslím oproti Philipsu nebo tak něčemu úplně jinde
samozřejmě , že ceně odpovídá zpracování , ale vnitřnosti stejně jsou různějch značek - nedávno se nám vrátil některej z přehrávačů ze servisu a jako náhradní díl byla psaná DVD mechanika SONY :o)
o 22.01.2011, 18:15 | petr.a3
dvd prehravac mam od gogenu 2roky bez jedinyho problemu
o 22.01.2011, 18:45 | Monička
Kamil: No chtěl jsem slyšet zda ho někdo má a je to spolehlivé.. Hlavně mě zajímá ten přenosnej dvd přehrávač.. Potřebuju to pro malou do auta.. Jestli se to třeba neřadí k sencorum,aiwám,dexonu apod.. prostě jak v hifi..
o 23.01.2011, 10:25 | kacer111
Mám od nich přenosný DVD s TV a přijímač DVB-T už asi rok a bez problémů.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4004 sekund.