Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT-Gmail

o Navštíveno 1369x o
o 22.01.2011, 03:54 | macek | Upraveno: 2011-01-22 03:55:06
jde nastavit na Gmailu upozorneni na mobil??
nebo jak jinak to udelat??

o 22.01.2011, 08:13 | mr.brain
Jako že přišel email? Jde, ale je nutný zadat filtr na přeposílání. Pro O2 ta adresa vypadá takhle 00420telefonnicislo@sms.cz.o2.com + je nutno zadat, že chceš uchovat kopii v doručené poště. Jak je to u Vodafonu nebo T-Mobile netuším.
o 22.01.2011, 12:51 | X-sat (M)
T-Mobile - zaslat upozornění na mail, který máš u T-M, pokud jsi zaregistrován na tzones. U emailu na T-M nastavit SMS notifikaci.
o 22.01.2011, 14:06 | Nismo.Power
a neni lepší si rovnou s telefonem synchronizovat gmail ? je to snadnější a pokud to umí pusch-mail tak ti to příjde maximálně pár sekund po doručení na mobil.... takhle to mám já a nestěžuju si....
o 22.01.2011, 14:17 | macek | Upraveno: 2011-01-22 14:26:54
Mam iPhona4 Gmail mam v telefonu nastavenej a push mam na manual jde mi o to ze aby mi to chodilo jako sem to mel drive na volnym tam sem nastavil upozorneni na emal a bylo to.
Jasne ze kdyz zapnu push v IPhonu na treba kazdejch 15 min tak ta posta bude chodit okamzite ale to nechci to si stahnu tak jednou za den
Jo a operator mam Vodafone
o 22.01.2011, 14:20 | zipp
jako nismo (až na pusch - push) :-)
o 22.01.2011, 14:38 | Bucci
jako pan mozek.... nebo

mít telefon s Androidem (to pak vidíš všechny maily rovnou - je tam gmailí klient)

jakejkoliv jinej telefon s OS, kterej má e-mailovýho klienta a přes POP3 stahuje kopie mailů do telefonu
o 22.01.2011, 15:12 | macek
Panove takhle to mam a to je to co nechci potrebuju jenom upozorneni smskou
Na Volny.cz to jde nastavit jednoduse. v nastaveni emailu sem zadal upozorneni na mobil tj. muj nick@vodafonemail.cz a slape to ale na tom Gmailu nevim jak
o 22.01.2011, 16:00 | Bucci
Note: These setup instructions are for Apple devices running software version 4.0.
View instructions for older software.

To configure the 'Mail' app on an Apple device for access to Gmail, just follow these steps:

Make sure you've enabled IMAP in your main Gmail settings
Open the Settings app on your device
Tap Mail, Contacts, Calendars
Tap Add Account...
Tap Gmail
Enter your account information, being sure to use your full Gmail address, including '@gmail.com'
Tap Next
Tap Save
And you're done. You can add additional Gmail accounts by repeating the same steps above.

tohle je v návodu Gmailu
o 22.01.2011, 16:18 | macek
Bucci ale to neni to co ja pisu:-))
o 22.01.2011, 16:34 | macek
mr.brain pise presne to co potrebuju ale nemuzu to na tom Gmailu najik kde a jak?:-))))))))
o 23.01.2011, 09:42 | Daryl (A)
Proc to dělat jednoduše kdyz to jde slozite ?
o 23.01.2011, 14:47 | macek
Daryl vim ze to jde jinak nejsem blbej napsal jsem si tady o radu jak to udelat to upozornovani ale jak tak koukam tak posledni dobou tady je kazdej chytrej a snazi se presvedcovat toho druhyho o opaku
Napsal sem to snad srozumitelne co potrebuju a je jedno jestli je to slozitejsi nebo ne to je prece moje vec
o 24.01.2011, 09:43 | Daryl (A)
Mno mne iphone upozorni mi kdyz prijde email aniz bych jakekoli upozornovani musel nastavovat. Tak nevim v cem spociva ta neodpoved a presvedcovani o opaku.

Lidi se ti tu pouze snazi poradit jak to udelat nejlepe a nejjednoduseji. Evidentne nikomu tebou pozadaovana fce nedava nikomu smysl .. anebo jsi nenapsal vsechny okolnosti.

Jinak to co hledas v hlavnim menu "Nastaveni" / "Přeposílání a protokol POP/IMAP".
o 24.01.2011, 13:30 | macek
Daryl dal to prosimte neres koukam ze si asi nepochopil co ja chci.
Proste nechci mit zapnuty PUSH to je tak tezky to pochopit
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3498 sekund.