Navštíveno 1065x

21.01.2011, 18:53 |
crestik | Upraveno: 2011-01-21 19:02:39
mám stolní PC, jen na ty svoje simulátory, a objevil se následující problém. Jednou při kroucení volantem padl obraz, prostě ztratil se signál do monitoru, zaseknutý zvuk. Restart, vše v poho, ve výpisu ve "správci událostí" nebylo nic, žádná hláška s modrou smrtí. Od té doby se tohle stává nepravidelně...jednou po 2min ve hře, jednou po hodině, někdy hned po startu PC nenaběhne obraz a monitor je ve standby, PC se tváří, že naběhnul, vyreferuje mi G25, jako dělá normálně, ale obraz nic. Vždycky, když to padne, rozfouká se ventilátor grafiky. Když mi to udělalo prvně, byla zabordelená prachem, tak jsem vyčistil, nová pasta. Usuzuju tedy správně, že je KO grafika, což?
Cpu C2D
grafika nV 8800GT Leadtek
MB Asus P5E
HDD WD a Seagate

21.01.2011, 19:54 |
axetom | Upraveno: 2011-01-21 19:56:02
pokud si pamatuju 8800 rada od nvidia mela nejaky problemovy GPU. sam jsem reklamoval asi 4. Dej mu 3d mark a uvidis co to udela.
ale hadal bych to na grafiku. Tenkrat mi jeden kus vymenili za 9800gtcko:)
ale nejspis to bude ono
tak už jsem v dupje asi uplně...PC se chová normálně, jako když nabíhá do Win, disky chroustaj normálně, volant se mi vyreferuje, kdy má...ale na monitoru tma
Je to tak jak píšeš,KO grafika,taky jsem měl..
nevsiml sis posledni dobou nejakych artefaktu? u koho ji mas kupovanou?
Co tam mas za zdroj? Znacka a typ a kolik ma Wattu?
je to nějaký co byl ke kejsu...Maxpower,500W...nějaké Volty asi dodává, když občas najede do Win, ale nic nevidím,no :-)
Muze to taky delat spatnej zdroj, ze pri zatezi uz nestaci dodavat stavu :)
Ale jestli zde pisou ze tyhle grafiky tohle radi delaly, tak je mozne i to :)

23.01.2011, 20:40 |
hanx Jinak kdybys chtěl a máš PCIe 16x mám tu teďka přebytečnou rok starou Sapphire ATi Radeon 4650 1GB RAM na prodej - kdyžtak mail v profilu
hanx: kolik za ni? Kdyz je rok stara, je k ni zarucak?

23.01.2011, 21:56 |
hanx knightey: klasická a otřepaná fráze - nemůžu ho najít :-) (bohužel je to pravda) a chci alespoň 850 Kč... záruku můžu dát akorát na odzkoušení... Ještě se po něm podívám, ale radši bych tomu nevěřil..