Navštíveno 850x

Zdravím hoši, tatka se koupil netbook HP se systemem LINUX SUSE, a ten nam nevyhovuje, myslel jsem si tedy že to přeinstaluju, winy jsem hodil na flashku a strčil do notasu s tím že to pujde vše samo , bohužel at dělám co dělám nepodařilo se mi to nainstalovat a vubec si nevím rady. dal jsem bootovaní z USB a stejně to nejede.ale v linuxem se mi flashka zobrazí, nevíte někdo jak na to??
tip notasu ? a aky win tam chces dostat ?
HP mini 5103, 2gb RAM, intel atom n550, jediny tenhle typ má ty linuxy a chci tam win 7 starter

21.01.2011, 18:51 |
hanx
myslíš že kdyby to bylo tak jednoduche že to sem napíšu?? ano tohle jsem zkoušel jako první věc než jsem sem tenhle dotaz napsal, ten linux mě prostě na bootovaní nepusti
Máš nastavenú USB ako prvý biot device v BIOSe?

21.01.2011, 19:41 |
jack1 ntfs? aktivní partition?
Si si na 100% istý, že ten USB bootdisk funguje? Skúšal si aj na inom kompe?

23.01.2011, 10:09 |
hanx mafian: To, že ti to automaticky nebootoje USB disk neni linuxem, ale BOOT souborama, který na tom USB disku nejsou. Jestli jsi "hodil na flashku" jen winy tak ti to nepoběží, musíš si podle návodů na netu ten bootovací USB disk vytvořit... Je to voser, já jsem to řešil na mym mininoťasu půl dne...
každopádně si na googlu najdi návod, celej krok za krokem ho dodržuj a pokud ti to nakonec nevyjde, tak zkus jinej návod... jeden fungovat určitě bude...