Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Přenosné 2xDVD do auta

o Navštíveno 2460x o
o 21.01.2011, 18:07 | Pepíno_Honda
kamarád mě požádal, abych mu do středy zajistil do auta pro prcky přenosné DVD s 2 LCD. Co jsme koukal, moc toho na výběr není, což se ani nedivím. Je to specifické zboží.
našel jsem na mall.cz tuto nabídku:

1. Philips PD7022 - 4600,- je to "značkový"
2. Sencor SPV 7766TD - 3420,- integrovaný DVB-T
3. Scott TSX Pack - 4600,- - nejlepší držáky pod opěrky, v ceně i sluchátka

jaký je na to názor ? případně jiná nabídka ? cena max do 5K. Podmínka je středa, max čtvrtek ráno u mě doma...

díky

o 21.01.2011, 20:24 | rcman
Phillipse bych se nebál. Sám mám přenosný dvd. Je to už asi tři roky starý. A všechno šlape v pohodě.

Od sencoru bych už nechtěl nikdy nic! Otec si pořídil přenosný dvd s DVB-T a má to takovej zajímavej otočnej kloub apod. Nic naplat. Je to už druhej kousek od tý doby co to koupil. A hlavní chyba co se tam rychle našla. Ten kloub a natáčení obrazu je super věc. Ale po pár otevření a zavření. To začne strácet a převádět. Takže obraz ted občas nemá barvu, nebo to háže, jako když necháš povytaženej SCART kabel v telce.
Bohužel u nás doma Sencor dostal více šancí, a pokaždý to nevydrželo ani to minimum co se od toho čekalo...

Ten Scott nevypadá špatně. Ale osobně jsem to nikdy nepotkal. Tak vůbec netušim o jak dobrou značku jde.

Vřele doporučuju ten Phillips. Sice to je obvykle vyšší cena za značku. Ale nepotkal jsem zatim nikoho kdo by stim byl vyloženě nespokojenej.

Co jsem tak v poslední době potkal, je tahle sranda [ Link ] od ECG. Značka mě teda vždycjky přišla podobná Sencoru. Ale kolem Silvestra jsem jel s kamarádem na hory. A měl to sebou vzadu hozený pro děcka. Pak se stoho hrálo celej víkend. A nenašel jsem na tom nic špatnýho. Zase. měl to jenom od vánoc. Tak, možná dost brzo na velký závěry o tom že to je bez problémů...
o 21.01.2011, 20:33 | jura.j
od vánoc majů děcka v autě philipsa a chrochtajů si blahem , já taky , enom sem mosel kůpit sluchátka , nejak to néni přes lauf slyšet
o 21.01.2011, 20:38 | Pekys
co ty zabudovaný v opěrkách? Na aukru jsou, vozej to z UK. Nekdo to tu uz ma tusim v Avensisu, ale nick uz si nepamatuju. Ma k tomu bezdratovy sluchatka, zere to vsechno a je to integrovany v operce.
o 21.01.2011, 21:03 | Pekys
tady je za 3,5k dvě 7' opěrky s dvd.

[ Link ]
o 21.01.2011, 21:18 | X-sat (M)
Máme něco podobného a v pohodě.

[ Link ]
o 21.01.2011, 22:37 | tmx.806
mrazik ma ty operky...
o 22.01.2011, 08:33 | Dr.T
ty operky se mi libi, sice jsou v kozence a sedak v latce, ale to je to posledni, spise jak je to s kvalitou, drzel jste to uz nekdo v ruce nebo osobni zkusenosti? Mam radeji at je to aute fixne, a ne na nejaky popruh, navic kdyz to visi za popruihy, pripada mi to presne delane na okopavani prckem botama, v te operce je to vys.
o 22.01.2011, 08:36 | dj.DEKL
Pekys: že by Mrazik ??
o 22.01.2011, 11:16 | Pekys
jj, Mrazik :)
rovnou mu pisni, daval sem na to celkem kladny reference, s prehravanim ruznych formatu nemel problem.
o 22.01.2011, 12:02 | mrazik | Upraveno: 2011-01-22 12:11:33
Jo jo, ta zabudovane v operkach mam ja. Uz to budou skoro dva roky (myslim) a maximalni spokojenost a deti nadseny - hlavne kdyz je potrebujeme udrzet, aby neusnuli. Kozenka solidni a zpracovani nad ocekavani dobre. Zatim to prehralo vse, co jsem stahnul, videobitrate maximalne 1100 - 1300 kbps, jinak se to zacne za chvili cukat. Zatim nejvetsi zatez byla cesta do chorvatska, kde se prckove vydrzeli divat 1.5 - 2 hodiny v kuse, pak usnuli nebo to chteli vypnout, za par hodin se zase divali atd. a byl jsem moc rad, ze tam jsou. Bezdratova sluchatka jsem zatim nezkousel - jedu na ty zabudovane repracky (detem to fakt staci). Velka vyhoda je v moznosti schovani za ten zip, takze neni hned na videt, ze tam je lcd.
V praze muzu kdykoli ukazat, neni problem.
o 22.01.2011, 12:31 | Dudelina
Trochu odbočím: To už ty děcka fakt neumí bejt bez DVD v autě? Mám 9 měs. holku a pak bude ještě druhý a říkám si, že snad tyhle věci nebudu potřebovat :)
o 22.01.2011, 12:39 | tmx.806
ale umej, ale tobe se bude hodit chvile ticha... :)
o 22.01.2011, 12:55 | X-sat (M)
Přesně tak, je to jen otázka zpohodlnění. My to koupili pro dceru - tehdy 8 letá, na cesty (3-4 hodiny) a je to fajn. Pro druhou to bude taky zábava určitě. Až povyroste.
o 22.01.2011, 13:15 | mrazik
Dudelina 9 mesicni dite je v pohode, pockej si par let a jeste rad je budes kupovat. Ono jde o to, ze deti se dostanou do veku, kdy jakmile usnou odpoledne, pak vecer neusnou drive jak o pulnoci, takze odnekud se vracis a jak to udelat, aby neusnuli ? Ja jim pustim pohadku, oni koukaj, neusnou a doma pak uz jen vykoupat, vecere a za chvili spi. Dalsi vec je ta, ze jsou upnuty v autosedackach, nemuzou se moc pohnout, ne jako my, kdyz jsme behali vzadu v ziguliku :-) , a to jim na klidu taky moc neprida. No a pokud jsou vzadu dve, zacnou se nudit a treba se zacnou mlatit plysakama, hazet po sobe hracky, rvat kdyz nejaka hracka spadne na zem atd. My mame stesti, obe deti jizdu autem zvladaj v pohode a do chorvatska chteli stavet az po 400 Km, ale treba moje sestra ma 3 deti a dvema z nich se v aute dela spatne a treti se pta, kdy uz tam budou.
Takze pohodlnost ano, ale hlavne ten klid a nejhorsi dite je nudici se dite, takze beru cokoli ho muze zabavit.
o 22.01.2011, 13:37 | Dr.T
Presne tak, nebudu mu to poustet na 20 km trasu pres den, ale na ty delsi streky urcite, kdyz u toho usne, nevadi, a pak presne jak pises, v noci - po 7 vecer je uz tma, pouze se rozespi, vytahnout z auta a pak doma ani koupat, ani jist, ani jit spat, je probrany a rozmrzely.
POrad se nemuzu rozhodnout, zda stropne LCD s prehravacem nebo do hlavovych operek - ten Eonon tam ma 7 i 9 displeje, libi se mi to schovani za zip, ani to neni videt na parkovisti. Poradte male auto - Golf IV - vzdalenost predni - zadni sedak mala, nevim jestli strop nebo operky. (kdyz dam strop, musi byt natocen na jednu stranu, pokud operka, nebude to blizko?
o 22.01.2011, 14:46 | mrazik
Toho bych se nebal, ze bude to blizko, je to jen 7" obrazovka. Ten strop je blby i co se tyce napajeni, tohle se vede skrze sedacku.
o 22.01.2011, 15:52 | Dudelina
Jóóó, tak to se mam na co těšit :)
A lítání vzadu v autě - to je přesný, to byly časy :)
o 22.01.2011, 16:18 | Dr.T
Dobre, takze vyhrala hlavvova operka, ted jeste jestli fakt jenom 7" nebo 9". Ta 9 je peknejsi, libi se mi vic:
[ Link ]

foto k příspěvku  od Dr.T

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3039 sekund.