Navštíveno 1099x

[ Link ] je to docela fajn, ale vysvětlí mi někdo proč je potřeba udělat dálnici Otrokovice-Malenovice nebo Hulín-Fryšták, si snad dělá srandu ne?
tak v tom případě tě vůbec nechápu. Vždyť tenhle region už od 80. let, co tam jezdím, patří k dopravně nejpřetíženějším úsekům v bývalé ČSSR a je obrovské plus v tom, že se tam staví dálnice,ať je to kdekoliv, podle mě to jen pomůže.Spíše se divím, že není protažená dálnice od Brna do Hulína a dál....

21.01.2011, 18:01 |
Shr3k Tak asi nemyslí zrovna dálnici, ale plný čtyřpruh na I/49 až k R55. Zlínská v Otrokovicích rozšiřovat nepotřebuje, stejně končí světelnou křižovatkou. R49 je potřeba jako alternativní propojení Zlína a taky jako objízdná trasa pro nákladní auta, aby nejezdila centrem Zlína (stejně to byla od Baťi uchylárna stavět v tak úzkém údolí takové velkoměsto).
Midnite:pokud trošku pohledáš tak ta dálnice je plánovaná směr SK hranice-Půchov.Takže proto Fryšták.....Vizovice....H.Lideč......Slovensko ,tak asi proto.
ALES: jenže než toto bude uskutečněné, tak budu v důchodu. stejně to bude chátrat..
Zdeny: dálnice od Brna do hulína už je udělaná takže v Brna dojedeš až do Malenovic. kde budeš čekat kvůli nesmyslným semaforům.

22.01.2011, 11:50 |
Jozzo Tak tak tak chválím,obchvat Frýdku-Místku ....pěkné že o tom píšou :)
Pisou, to ale neznamena, ze neco bude:-D

22.01.2011, 13:19 |
Jozzo No tak to jistě že bude,já tomu věřím a oni by přeci nelhali ne?