Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Prosím o radu při koupi PC

o Navštíveno 771x o
o 21.01.2011, 10:55 | 323Marty | Upraveno: 2011-01-21 10:57:14
Ahoj lidičky, sem mezi počítačema naprosto ztracenej. Mám doma nějakou pixlu s 20" CRT monitorem, co jen zabírá moc místa. Ačkoli jeho zobrazovací schopnosti shledávám velmi dobré. No nic. Počítač používám pouze na prohlížení fotek, internet, občas nějaký video a práci v officech, takže moje požadavky jsou docela snadný - velkej disk na fotky, dobrá grafika na fotky a rozumná rychlost. Na žádný hraní nejnovějších her to bejt fakt nemusí. Rozhoduju se mezi All in one Pc od HP nebo klasickou kombinací nějakýho menšího PC jako tohle: [ Link ] + velkýho monitoru - chci na ty fotky něco velkýho, jako třeba tohle: [ Link ] nebo tohle: [ Link ]
Pro u All in one je prostě kompaktnost a nezabírání žádného místa, prostě All in one. Výhoda u klasiky bude nejspíš "upravitelnost, upgradovatelnost, snazší případnej servis... Nevim. Zkuste mi napsat Vaše názory. V PC se brutálně nevyznám a největší roli pro mě hraje kvalita prohlížených fotek.

o 21.01.2011, 11:03 | ABERTO | Upraveno: 2011-01-21 11:07:34
Jestli pokukuješ po tom IONu, koukni na ION 2, není tam Atom330, ale z těch novějších modelů 525 ... jinak určitě se tu proti tomuto zvrhne vlna nevole, ale na Tvoje požadavky je to bohatě dostačující :)
Nevýhody - v podstatě neupgradovatelné
Výhody - téměř nulová hlučnost, nezabere nic na stole
edit: vybírej hlavně chipset od nVidie, s chipsetem od Intelu je to sice o chlup levnější, ale rozdíl je hodně pocítit.
o 21.01.2011, 12:31 | Harryp
Doplním konkrétním výrobkem předchozí příspěvek. Koukal bych po tomto konkrétním výrobku (který přehraje i FHD video a lze i použít nVidia 3D Vision technologii) [ Link ] (má i optickou mechaniku, USB 3.0 atp.)

o 21.01.2011, 13:22 | 323Marty | Upraveno: 2011-01-21 13:24:12
Jo jo, to opravdu nevypadá zle. Dá se koupit za 6.500,- bez daně ve verzi bez OS. Mám doma origo XP, tak je do toho dám. Rozšířim tedy dotaz o ty monitory - dokázal by někdo říct, jakej z těch výše uvedenejch monitorů Dell nebo HP bude mít lepší obraz???
o 23.01.2011, 00:40 | Harryp
Neřešil bych konfiguraci bez Windows. Ony ty 7mičky mají plnou podporu HW a model s nimi není o tolik dražší.

Monitory jsou často dost subjektívní. Někdo řekne, že tento model je lepší (většinou, protože jej sam má) a někdo jej naopak totálně zepsuje. člověk to musí brát trochu s nadhledem, protože značek monitorů je spousta, ale samotných výrobců jak monitorů, tak samotných LCD panelů je jak šafránu :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3902 sekund.