Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nakup komponent v hypermarketech (pc)

o Navštíveno 1198x o
o 20.01.2011, 17:57 | axetom
Resim se znamym takovou hadanku. proc nakupovat nebo nenakupovat v hypermarketech ? (ruzna elektra, tesco, globus atd...) prijde mi blbost tam kupovat zvukovku, pameti, monitor atd..... jake mate zkusenosti vy?
Libi se mu treba monitory za 1400 a pod.. Dle me je to blbost ale nevim cim to podlozit:d

o 20.01.2011, 18:04 | Jujk0 | Upraveno: 2011-01-20 18:08:25
Trošku možno mimo misu, ale dosť často nakupujem náradie Parkside v Lidl. Naposledy pásová brúska a trtalka pílka (vypilovačka). Mimo iné mám odtiaľ malú príklepovku a mnoho iných blbostí, taktiež aj pílové listy do trtalky, šmirgle do vibračnej brúsky, a nemôžem na to povedať krivé slovo, a to v celom voľnom čase niečo fidlikám z dreva, od home-hifi reprobední až po záhradné doplnky (studňa, kvetináče a tak...) A na jar ma čaká terasa, tak potom môžem podať reprot :D Mimo iného to má 3! roky záruku.

A inak klávesnicu a myšku mám z Tesca, na myške mi odišlo skrolovanie a reklamácia bezproblémová...

Monitory - Skladá ich najskôr nejaký číňan na ryžovom poli, kvalita musí byť odpovedajúca... Trebalo by pozrieť pozorovacie uhly, odozvu, spočítať pri nákupe vadné body, zistiť ich denný prírastok a tak.. :D
o 20.01.2011, 21:58 | endru.ondra
Pokud kupuješ značkový věci tak neni důvod proč to tam nekoupit ale aby to třeba nebyla technika nebo nějaký šity což tam většinou jsou
o 20.01.2011, 22:26 | ABERTO
Tak je hypermarket a hypermarket, třeba koupě ntb v Datartu by mi nevadila za předpokladu že by nákup byl výhodný, záruka je tak jak tak min.2roky, ale pokud by to byla akce např.v Globusu, kde je to v jedné hromadě s ponožkama a rohlíkama, tak nevím ... stejně tak informovanost personálu, kdyby mě nedejbože zajímalo něco víc než jen cenovka.
Nicméně lidem je jedno co kupují, hlavně že je to akční a levný ... máme pak na firmě aspoň víc kšeftů, protože co chvíle mám na stole nějakou takovou jebu vysypanou :)
o 20.01.2011, 22:38 | endru.ondra
ABERTO: proč si nekoupit ten samej třeba asus z levnější cenu v globusu než v datartu
o 21.01.2011, 11:13 | ABERTO
endru.ondra - myslel jsem to tak že v Globu to zboží berou jako krabici, nikdo Ti odborně neporadí a i případná reklamace se bude řešit daleko krkolomněji než ve specializovaném obchodě. Ale ok máš pravdu v tom, že pokud by byl konrétní produkt za nejlepší cenu práve v Globusu tak je to asi jedno kde to koupíš ...
o 21.01.2011, 11:20 | AR
krkololmněji? doneseš do hypoše, řekneš že je tam něco zle a za měsíc si jdeš pro výsledek.
o 21.01.2011, 11:31 | ABERTO | Upraveno: 2011-01-21 11:31:59
:D ok už ničím neargumentuji, čili výsledek je takový že Globus vyhrál na celé čáře a já dávám výpověď bo nakupovat ve specializované prodejně je nesmysl :D
o 21.01.2011, 12:07 | Harryp
To Aberto: nemá to smysl ani nějak argumentovat. Kdo tam chce nakupovat, tak tam nakupuje a líbí se mu nakupování v marketech. Ti lidi vidí AKCE, SLEVA, VÝPRODEJ a jsou z toho pěkně nadržení. Ovšem to, že se to ve speciálkách nebo na internetu prodává i přes to levněji a dostanou k tomu dobrou radu nebo jim je někdo schopen vyřešit problém s připojením atp.

Příklad? Věčně se tady někdo ptá jak propojit takovou a makovou televizi s tím a tím zařízením. Vsadím boty, že ve většině případech ty TV jsou koupeny buď na internetu nebo v marketech (včetně EW,DATARTU atp.) a pak tyto problémy tady řeší a to je teprve "krkolomné" :-)
o 21.01.2011, 12:10 | Harryp
Neříkám, že tam občas něco nekoupím. Nicméně to je hlavně z toho důvodu, že tam mohu nakoupit v Neděli, protože mě pochybí třeba pytel cementu. To bych bral jako výhodu. Nedej bože, když se chce člověk na něco zeptat atp. Jinak ten pytel běžně kupuji ve stavebninách levněji ... (i bez akcí atp. :-) )

Prostě super,hyper markety jsou prostě Český SEN :-)
o 21.01.2011, 12:26 | ABERTO
Harryp díky žes mě v tom nenechal :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3726 sekund.