Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Citibank karta

o Navštíveno 1387x o
o 20.01.2011, 11:42 | Mr.Scully
Protože jsem idiot, kretén a vocas, tak jsem včera v Tescu podepsal nějakou žádost o Citibank kreditku. Kartu samozřejmě nechci, chtěl jsem si akorát pokecat s tou sympatickou buchtou, která ji tam vnucovala a byl jsem ujištěn, že bez její aktivace se vůbec nic neděje, tak jsem to neřešil. Podmínky na žádosti byly pětiřádkové a nic jsem se v nich nedočetl. Nicméně teď na internetu čtu, že i za neaktivní kartu se platí poplatky. Jak to je? Mám to ignorovat nebo to mám oficiálně zrušit a budu stejně muset platit roční poplatek?

o 20.01.2011, 12:00 | Lucni.konik
No, viděl bych to tak, že ty poplatky budeš platit i za neaktivní kartu. Většina bank to tak má.
o 20.01.2011, 12:21 | hawai | Upraveno: 2011-01-20 12:25:56
od citibank nic nikdy víc, taky jsem jako vocas jednou podepsal něco co měli ve spolupráci s O2, navykládali mi jak první rok je zdarma, naopak mi ještě bude dávat O2 nějaký slevy atd atd. tak jsem podepsal. po dvou měsících mi přišla pokuta že jsem na tom účtě neměl nějakou minimální částku která na tom účtu musí furt bejt a poslali mi dopis že jestli nezaplatim tak mě přidaj na nějakej celostátní registr dlužníků. po roce mi bez jedinýho slova tu smlouvu prodloužili a chtěli platit hrozný peníze za vedení účtu. měl jsem co dělat aby mi to vůbec zrušili. musel jsem si vyžádat po telefonu i nějakýho vedoucího oddělení a řval jsem na něj dokud mi to nezrušil. takže citibank nikdy víc. dokud můžeš tak to zruš!
o 20.01.2011, 12:28 | Mr.Scully
Jj, hned jak mi přijde ta karta, tak ji obratem posílám zpátky s písemnou výpovědí, snad to projde bez problémů. Poplatky by se údajně měly platit proporcionálně (vychází to asi na 6 Kč denně), takže to mě nevytrhne, ale bude to administrativní vopruz, to je mi jasný už teď.

Léta si říkám, že takovýhle věci mě vždycky minou, ale stačí jedna buchta s výstřihem a nechám se překecat, jsem hovado :)
o 20.01.2011, 12:34 | Lucni.konik
nemyslet ču*ákem no...
o 20.01.2011, 12:49 | Kamil
Mr.Scully - Borský pole? :-D Ty buchty beru vždycky radši oklikou.
o 20.01.2011, 12:58 | D-door
Mr.Scully drahy pokec.Toto se mi stava casto.Neposilam je do haje naopak ale nikdy nic nepodepisuji pod tlakem.Nejsi jediny co se necha nalakat a pak se divi ze ma neco platit.Jedna dulezita vec je si dobre precist obchodni podminky(smlouvu)hodne lidi ji necte a dava na duveru druhe osoby coz fandim .tak se delaji penize:o)
o 20.01.2011, 13:01 | Mr.Scully
Kamil - jj, Borský pole, buchta pěkná, ale podle Facebooku stejně zadaná, takže ty její kecy, ať jí dám svoje soukromý číslo, když jsem prej tak sympatickej, jí stejně nežeru :-D

Lucni.konik - ano, správná připomínka :)
o 20.01.2011, 13:09 | D-door
Ten Facebook ma asi kazdej bl... nikdy bych si tuto socialni stranku nezalozil.
o 20.01.2011, 13:10 | Luke_288
6Kč denně poplatky? ty voe...
o 20.01.2011, 13:14 | D-door
[ Link ] pekne naucne video
o 20.01.2011, 18:23 | HIGHTOWER | Upraveno: 2011-01-20 18:26:23
A máš na ní aspoň tel. číslo? Ne do práce, ale na její mobil? :-D

Jo, net, to je něco tyhle sociální sítě, další libovka pro rodiče :-( [ Link ]
o 20.01.2011, 18:46 | Sau
To ti vnutili rovnů zlatů kartu, jo ? :) Protože klasická je zadarmo. Já ju mám a nemám jediný problém, ba naopak. Třeba teď sem si rezervoval ubytování po netu a kreditka od Citi byla z těch co mám jediná, kterů mně to bralo.
o 20.01.2011, 19:30 | Sau
Ale vzhledem k tomu, že sem na vánoce dostal knížku, ve které bylo tvoje jméno snad častěj než jméno těch, o kterých ta knížka byla, na tom asi nebudeš špatně a 6 kč denně ťa nepoloží ;)
o 20.01.2011, 21:05 | Phitypaldy | Upraveno: 2011-01-20 21:12:22
ale podle Facebooku stejně zadaná...

Vole :-D :-D

Ještě, že všude chodím s manželkou :-D
o 21.01.2011, 10:08 | Mr.Scully
Sau - to by mě zajímalo, co jsi dostal za knížku :-D Jinak jo, byla to samozřejmě ta zlatá. Ty normální jsou v pohodě a zdarma, ale ty zlatý jsou peklo, na netu si na ně každej stěžuje, milion poplatků za každou kravinu.

HIGHTOWER - je to asi mobil do práce :-) Za poplatek samozřejmě poskytnu všem :-D
o 21.01.2011, 14:48 | Sau
Mr.Scully : No taková bílá, s pěkně provedenů černobílů fotků na titulce, uvnitř se spoustou fotek a všemožných datumů :o) Opravdu pěkná :)

Zkusil bych sa s nima domluvit, pokud by ti ju nechtěli hned zrušit, resp. trvali na jejím vydání, o převodu na tu variantu Classic, kde neplatíš za nic. Pak ti može klidně ležat nevyužitá v šuplíku a neplatíš za nic...
o 21.01.2011, 15:37 | Mr.Scully
Sau - knížek mě napadá několik, ale ani jedna neukazuje na moji finanční situaci :-D

Jo, počkám, až mi dojde a pošlu jim líbesbríf. Stejně jsem ale kus debila.
o 21.01.2011, 22:33 | HIGHTOWER
Mr.Scully: Tak jak se dohodneme, za kolik? :-D
o 22.01.2011, 10:59 | Mr.Scully
Hele7 nečekej2, že8 tu9 veřejně5 vykecám0 číslo9 nějaký1 buchty4 :-D
o 22.01.2011, 12:03 | HIGHTOWER
Tak mě je to jasný, že ne, jen jsem to zkusil :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3389 sekund.