...má někdo zkušenost s více typy? Jestli jsou mezi nimi kvalitativní rozdíly, nebo je to uplně jedno, který? Pro některé...chcu něco poslouchat a je mi jedno, že tam je o 2 stupně Celsia více šumu, než u Clarionu ;-)
hele rozdíly určitě jsou, kdysi jsem si hrál s jednim auto HDD, kterej měl výbornej vysílač a přenos byl prakticky bez šumu. Ale ty si asi budeš chtít koupit něco kolem pár stovek, takže vzhledem k tomu, že to stejně nebudeš moct vyzkoušet, tak koukat na to, aby byla volitelná frekvence v co nejpodrobnějšim rozsahu, samo že čim lepší vysílací výkon, tim lepší, ale to se jen tak nedočteš. Většina je stejně k ničemu, třeba v Praze najít frekvenci, která neni rušená je problém, takže každou chvíli ladíš. Největší průšvih je v tom, že si ty levný šmejdy neudržej paměť, takže dejmetomu víš, že nejmíň rušený pásmo je 103,9, ale tobě to naběhne na 88,0, takže musíš pokaždý jak trouba najet růčo a navíc pokud to jde s flashky, tak je to to samý, vždycky pěkně od začátku :o) já to zkoušel asi tejden u jednoho auta kde jsem měl tejden OEM rádio a nějak mě to přešlo
já zkoušel dva nějaký obyč a byl jsem na prášky.. lezl z toho hrozný zvuk, šum víc jak o dva stupně od Cla :o) ale přenášelo to taky takový divný pazvuk podle toho, jak blikala LED na flashce...