Navštíveno 2036x

Chci si koupit svářečku, ale dívám se spíš jen po takových těch hobby. Účel bude na přílečitostní karosařinu a sem tam něco svařit kolem baráku.
Máte někdo nějaký typ? na aukru sem narazil na svářečku berlan a nemluví o tom zle. Cena tak Do 6 tis. Klidně kdyby někdo měl něco poučité tak bych nebyl proti záleží na ceně, čím míň tím líp.
No čim míň, tim větší krumpl to bude. Slušný COčko seženeš teprve kolem 20 :(
Tyhle jebky ti budou sotva podávat "drát" --> trubičku o nestandartnim rozměru co se blbě schání, malý cívečky, neb motor vetší neutočí a vlastnĚ ho tam ani nedáš. cívečka stojí raketu v porovnání s velkou cívkou. ND težko seženeš.
o tom berlanu právě na svar foru nemluví zle. Potřebuju to vesměs na hobby použití.
Někde mluví o euro hořáku - co to znamená?
mrkni na stránky Alfa in obchoduju s nima pár let mám u nich slevy, občas mají zajímavé věci v akčním letáku u nich na strákách
Zkus se kuknout i tady
[ Link ] (Omicron)
Eurohořák? Neni to spíš eurokoncovka?
Eurohorak bude proste ten normovanej bajonet na svarecce, na kterej bez problemu sezenes 3-4-5m kabel a ne zadnej nesnimatelnej nesmysl.
Přesně tohle jsem myslel Tappe.

19.01.2011, 23:02 |
Kesam Nepsal jsi moi náhodou na ICQ??? Ti povídám svářečka jako mig mag za 6 litru se nedá použít jako svářečka kup si kuhtreibra 165 tu nejslabší 15 litru holá nastrojíš budíky bomba Hořák s hadicí drát a seš tam za 20 a mašina jako kokot já mám ted tu krapet vostřejší ale je od toho výsledek kterému se říká svár a ne nasráno od vrabce.:-)
Máme tuhle a nemůžu si stěžovat,jen na hobby práce a vaří krásně. Také jsme chtěli neco za málo peněz ale pak jsme si radši něco připlatili.
[ Link ]
JJ chlapi, to zas beru že nemůžu srovnávat svářečku za 6 se svářečkou za 15 tis a kvalita bude jinde. Ale mám to opravdu na hobby využití. Sem tam něco zalatat na autě, a pak kolem baráku,tu a tam přivařit nějaký držák atd.
Známí mi vyvyřoval auto měl jakýsi tuším einhell opravdu jen hobby a bylo to slušné. Jediné co bylo "problém" že to má jen 4 polohy na nastavení síly.