Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kryokomora...?

o Navštíveno 1137x o
o 18.01.2011, 22:11 | camron
Byl už někdo? Dojmy?

o 18.01.2011, 22:54 | Rajdlos
Ja to malem schytal k Vanocum, taky by mne to zajimalo :)
o 19.01.2011, 08:10 | Šestikule
Byl jsem jednou a nepřišlo mi to nějak zvláštní. Měl jsem z toho trochu respekt, ale bylo to v pohodě. Zima mi tam nějak extra nepřišla, přijde mi, že na horách na běžkách kolikrát vymrznu víc :-). Nicméně pokud máš klaustrofobii nebo obecně větší strach, tak do toho nejdi. Bylo nás ve skupince 8 a do komory šlo nakonec jen 6, jeden vypadl kvůli vysokému tlaku (je nějaká norma, kolik musíš mít, aby tě tam pustili) a druhý byl tak nervozní, že se potil jak prase a to tam taky nemůžeš. No a z těch 6 nakonec ještě 1 vypadl z komory velmi záhy, protože měl stísněný pocit a bál se jako fest. Tak asi aby mu nehráblo.
Takže za mě, zkusil jsem, ale nevidím důvod proč tam jít znovu. Že bych se po tom cítil lépe, to určitě ne.
o 19.01.2011, 08:45 | nome
co se týká toho mrazu, pocitově je to skutečně v pohodě protože jde o suchý mráz, je tam minimální vlhkost takže je to pocitově lepší než když seš venku při -2 stupních.
o 19.01.2011, 11:56 | Vlastah
byl jsem 2x
ke konci je ti kosa, pak se jdes na 20 min hejbat (kolo, veslarskej trenazer nebo stepper)
citis se kradkodobe mozna lip po cviceni, jinak zadnej efekt
mati chodila dlouhodobe (15x) a rikala, ze se ji lip dejchalo (ma lehke dychaci obtize)
o 19.01.2011, 13:01 | ladisv6
využíval jsem ho jako regeneraci při sportu a je to super. pokud to chceš jen zkusit tak to nemá smysl. jednak je to drahý a výsledek se projeví tak po pěti aplikacích. dlouhodobé užívání se tím pěkně prodraží. v začátcích jsem tam vydržel 30 vteřin max a na konci i 4 minuty. zima mi byla jak kdy :) zkus to a uvidíš :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3184 sekund.