Navštíveno 3626x

Jak nejlépe zabezpečit auto?
Tajný vypínač(at už na pal.čepadlo přes vypínač nebo mag kartičku)
Autoalarm Magicar s GSM nebo jiná volba?
Hledám něco s montáží do 6000kč

18.01.2011, 19:39 |
Komba OT:kup si skunka :D
No pokud nechceš,aby ti stím ještě někdo odjel,tak tajnej vypínač postačí.Co je to vůbec za auto?

18.01.2011, 20:02 |
LukeFab | Upraveno: 2011-01-18 20:05:35
Jedná se o OII Tdi,klidně by mě stačil ten vypínač,ale chci to prostě od někoho kdo to dělá.jinak mám tam alarm s pohybovýma čidlama a náklonovým čidlem.
immo? :-) stačí připojit alarm k pumpě:o) za pár korun a funguje:-)
Alarm s immo rele ktere napojis treba na okruh zapalovani + tajny vypinac. Je ale naprosta blbost ho davat na pumpu.... s tim ti odjede kazdej lepsi corkar, natahne si pumpu treba ze stropni lampicky na stalo a je to. Doporucuju ho dat opet nekam na zapalovani,cidlo otacek,privod do pojistkovky,ovladani starteru atd....
ale jestli mas OII tak bych radsi doporucoval ji prodat a koupit neco, o co se nebudes tolik bat :)
FBS: Hodíš mě prosím podrobnější info s cenou na mail?
Místo kde,jak dlouho to trvá atd.. Do budoucna bych to asi využill.. Díky..
Jak jsi psal 18.01.2011, 19:43..
LukeFab: brácha měl na fáčku takovej dobrej trik, musel jsi otočit klíčkem v zapalování do polohy že ti svítí kontrolky a potom magnetem sepnout elektromagnetický spínač, ten můžeš mít kde chceš a pak teprve šlo nastartovat a chatlo to. Když jsi ten magnet nedal, tak to točilo, ale nenastartovalo :-) Docela taky dobrý, kdyby tě někdo přepadl, tak prostě chcípneš schválně motor a už to nenastartuješ :-D
FBS:pošli mě taky pls bližší info do mailu o tom vypínači,něco jsem o tom četl na netu,bývají problémy s vybíjením baterky,nebo když se zapomene sepnout spínač,tak se objeví chyba na diagnostice atd,ale prá lidí to má dobře vymyšlenýa,el nechcou to psát na fora,ale nerad bych s tim měl problémy,to tam radši nedám

06.01.2015, 19:23 |
AR aaa marketing zederlocku? ;)
AR: o dve temata niz pise v diskusi jeden s aktivitou 1 o tom jak si dal k svacine jogurt od Jogobelly, bez mu tam honem napsat ze je to obchodak od Zotta :-D :-D

08.01.2015, 20:34 |
FBS hehe pobavilo mě že mi teď Michal SMSMSM smazal po třech letech příspěvěk, abych náhodou nezbohatl na montáži tajnýho vypínače (300Kč?)
:-D