Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Sklenička z Ikea

o Navštíveno 2171x o
o 18.01.2011, 09:45 | Fordik
tomuhle říkám přístup k zákazníkům: [ Link ]
Dostanou pár hlášení z celého světa a hned to stahujou (pokud nemlží a nebylo jich víc) :o)
Dávám sem i pro info, kdyby ji někdo doma měl.

o 18.01.2011, 09:47 | Only_One
po 12 hlášeních stáhnou hrnky? tomu se mi teda opravdu nechce moc věřit :-)
o 18.01.2011, 09:53 | tmx.806
ale proc ne - akorat vsechny naklady preuctujou dodavateli a toho to nejspis polozi - tecka a PR zadara...
o 18.01.2011, 10:10 | .mycTD
btw. je tu nekdo, kdo nekdy videl hrnek RUND ?
o 18.01.2011, 10:14 | tappaja
napadlo me to samy co .myceTDho...

Mohli tam dat aspon fotku, protoze ja si osobne nepamatuju jak se ktera blbost z Ikea jmenuje...
o 18.01.2011, 10:21 | Fordik
tappaja :o)
[ Link ]

foto k příspěvku  od Fordik

o 18.01.2011, 10:23 | mr.brain
Jako tmx.806
Ale asi blbej pocit uvařit si čaj a pak aby mi to prasklo v ruce :/
o 18.01.2011, 12:20 | .mycTD
v idealnim pripade se o svolavacce* dozvi 40% majitelu hrnku, z toho mozna polovina si bez fotky vzpomene, ze je to ten jejich, polovina z nich ma v pi*i nekam tahnout nejakej hrnek, pulka ze zbytku ho tam pri dalsim nakupu vzit zapomene a tech poslednich 5% vykoupi napul IKEA se svym dodavatelem (MOC vs. nakup).
takze nezkrachuje nikdo a zbyva nam to PR zdarma, coz je evidentne silna stranka skandinavcu.
o 18.01.2011, 13:07 | tmx.806
pocty dobry, ale myslis, ze si ikea to co ma na sklade bude chtit nechat? pri tech jejich seriich to nebude 5ks...
o 18.01.2011, 13:54 | .mycTD
verim, ze x dalsich dodavanych druhu ve stejnych kvantech to pokryje.
v idealnim pripade se za mesic hrnek objevi v regalech pod nazvem sklenice a bude po problemu :-)
o 18.01.2011, 14:05 | bartosek
Myslím, že kdyby to bylo v česku, tak to bude skutečně fungovat, jak píšete. Ale jelikož je to mimo území ČR, tak samozřejmě nejde jen o vrácení peněz za hrnek, ale o případné odškodnění poškozených. Vezměš plný hrnek, on praskne, opaříš si ruku, nohu apod. a nastává dlouhodobé léčení, které může skončit nějakou tou plastickou operací a to stojí korunky. A to vše IKEA musí zatáhnout, tak se nedivte, že reagují tak energicky.
o 18.01.2011, 14:18 | Ravo
No myslím že Ikea s tím nebude mít problém - kdo někdy viděl dokument o zakladateli Ikeii Ingramu Bergamovi (nebo jak přesně se jmenuje) tak bude vědět....

...je to sice starej borec ale tvrdej bussinesman, kterej to omlátí dodavatelům o hlavu. A rozhodně není blbej, takže to má s dodavateli ošetřený tak, že všechny problémy padnou na dodavatele.
o 18.01.2011, 14:21 | tommas
a dodavatel si platí krutý pojištění na způsobenou škodu svým výrobkem, tedy bych byl taky v klidu...
o 18.01.2011, 15:20 | Vasekkch
Jo něco podobného se mi stalo se skleničkou na víno z IKEI, když domyla myčka, tak jsem jí vyndaval, trochu jsem s ní o myčku zavadil, bouchla a rozlítla se po kuchyni.
o 18.01.2011, 16:26 | /// MiŠeL ///
mr.brain: to je sklenička ne hrnek to by ti praskly všechny :-)
o 18.01.2011, 16:34 | mr.brain
Mišel: dle fi. Ikea je to ručně vyráběný hrnek... :D Mám doma asi dva nebo tři hrnky ze skla dělaný právě na to, aby se do nich lila horká voda, tak mne nenapadlo, že ještě když napíšou, že je to hrnek, by to bylo něco jinýho :o)
o 18.01.2011, 23:18 | Dr.T
Mne se pred 3 tydny rozbila tato sklenice:

[ Link ]

Myslite, ze mi IKEA uhradi i nove sterkovani a malbu v kuchyni? V navodu na pouziti nemeli psane, ze se s ni v nas.anosti nema je.nout o zed :-( (jeste ze jsem nebyl v obyvaku v tu chvili)
o 19.01.2011, 06:33 | tmx.806
Dr.T: LOOOL! to musela bejt teda nasranost... :-)))
o 19.01.2011, 09:02 | /// MiŠeL ///
mr.brain: a jo sem jantar podle fotky me to tak neprislo :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5524 sekund.