Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > PS3 nepřehrává zvuk

o Navštíveno 1077x o
o 17.01.2011, 20:33 | Klobouk
mám dotaz na zdejší uživatele PS3,odpověď očekávám zejména od Slima :-) Tak trochu z nostalgie sem teď postupně potahal prvních pět sérií Akta X. Krom první mě u zbytku u NĚKTERÝCH DÍLŮ jede pouze obraz,nikoliv zvuk. Vše je stahováno z jednoho zdroje,tedy předpokládám komprimováno jedním člověkem. Když se kouknu v PS3 na informace o tom avi souboru tak díl který je funkčn má naprosto ten samý kodek jako díly které prostě nehrají zvuk. Hledal sem na PS3 fóru,nejsem sice jediný kdo má obdobný problém ale řešení sem se tam nedobral. Neví někdo co s tím??

o 18.01.2011, 01:14 | 20bad
nevím jestli pomuže, ale já mám PS3 v síti a přes program PS3 Media server [ Link ] sdílím videa co mám v kompu a tento program má i mcodec, který umí kodovat videa nebo zvuk který nejdou normálně přehrát, tak to třeba zkus
o 18.01.2011, 10:04 | Klobouk
jasně,media server znám,ale to není řešení které hledám neb například nenosím každý den notes z práce.
o 18.01.2011, 11:13 | muSlim
Hm. Skúsil si tie fajly prehnať GSpot21-kou?
o 18.01.2011, 12:36 | Klobouk
Slim: Čímže?
o 18.01.2011, 14:00 | muSlim
[ Link ]

Ten Ti ukáže či sú fakt na 100% rovnaké tie fajly čo sa kodekov týka...
o 18.01.2011, 20:30 | Newman
ja chci 60 gb verze :-((((((((((((
o 18.01.2011, 23:49 | Klobouk
SLim: kdyžtak to vyzkouším,ale myslím že už to stejně tu konzoli nezachrání od cesty od prdela a výměnou za Xbox
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4364 sekund.