Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Střecha-eternit ven, tašky tam?

o Navštíveno 1266x o
o 17.01.2011, 13:09 | CervinVega
Jedná se o starší barák za Prahou, sedlová střecha s eternitem, hledám firmu/řemeslníka, který by to vyměnil/dporučil co tam dát... trámy dle vyjádření 4 firem jsou ok, ale nabídky jsou 180-370tis, což mi přijde trochu loterie, navíc každej tvrdí něco jiného, rozpočty se liší jak počtem tašek (netrvám na nich) při stejné ploše střechy, tak prací okolo...
nemá problém zaplatit víc, když budu vědět za co...
nerad bych dopadnul jak známej, kterému dělala firma novou střechu a ušetřila na nějaké folii a pak to dělal znova za rok a půl, firma mezitím neexistovala...

máte někdo typ nebo nasměrovat kde se poptat?
jsou tašky jednoznačná výhra?
díky za info :-)

o 17.01.2011, 13:21 | Zdeny60
Po zkušenostech s obyč. beton. taškou barvenou bych už tuto nepoužil - vzal bych glazovaou a nebo plech. Beton po 11 leteh samej mech a nejde to ničím dolů...
o 17.01.2011, 18:20 | Akordýsek | Upraveno: 2011-01-17 18:21:57
jj přesně tak rozhodně ne bramac,tondach a engobu na to...
Já si dělal střechu ted na podzim za pomocí kamarádů a doufám že už je to na celej život,protože ta dřina byla šílená..
Jsem v 9 večer po tmě s halogenem plechoval komín :-DD
Jo a ještě jednu radu parotěsnou folii jedině tyvek,přesně jak jsi to psal ty všechno ostatní stojí za ho...
o 17.01.2011, 18:23 | Luboš1
nasi delali strechu pred dvouma rokama a davali plech kterej z dalky vypada jako taska....jsou to plechove pasy myslim asi 6 metru na 3metry...vyhody, lehka strecha o minimlne 40% nez ostatni a hlavne na tom v zime nedrzi snih a hned spadne dolu na zem...vsichni okolo maji metry snehu a nasi nic...
o 17.01.2011, 18:28 | Luboš1
nasi maj tuto akorat v cervene [ Link ]
o 17.01.2011, 19:40 | CervinVega
a tipy na konkretni firmy? ten plech vypada good, ale chtelo by to nekoho, kdo s tim ma zkusenost a nebude to delat prvne :-/
o 17.01.2011, 19:44 | Petura
ten plech byl v Jincích v kasínu na všech barákách, dělal to tam tenkrát bratranec a nadávali na to, a stále mi opakuje taška je taška ...
o 17.01.2011, 19:58 | tappaja
a chtel puvodne plech na barak, ve Finsku to ma 90% baraku, prijde mi to dobry, lehky, nezatezuje krov atd atd... Kdyz jsem zacal poptavat strechu, nestacil jsem se divit, co za to chtej, cenove sul nul oproti klasice, pritom je tam uspora na krovu... Tak jsem sel do Bramacu s povrchovou upravou protector, antracit...uvidim co to udela.
o 17.01.2011, 19:59 | Luboš1
plech a drahej?nase to prislo o polovicku lecneji nez od bramacu klasika tasky...
o 17.01.2011, 20:03 | cupra.165 | Upraveno: 2011-01-17 20:14:42
Mam doma bramac s glazovanou povrchovou upravou protector ,taska je hladounka,zadny mech ani po 3 letech,vypada porad stejne a snih z nich sjede pozdeji jak z plechove strechy,ale drive nez palene bobrovky. Nemuzu si je vynachvalit .Pokud mas strechu a krov v dobrem stavu,volil bych treba Bramac Max
Co se tyce plechu,nevim,libilo se mi to ze zacatku,ale ten snih vazne sjizdi po celych kusech strechy,sice sjede brzo,ale cela strecha neni problem,dale bych se bal vysusovani barev a dale kdyz se potrebujes do nejakych mist dostat,tasku si odsunes a udelas si schody. Dale plechovou pokud to bude delat cune,porusi povrchovou upravu a reznes,dnesni kysele deste dokazou hodne.
Nehlede na to,ze krov je staveny aspon na nejakou zatez a plech je vazne lehounky. Pocitam ze krov byl delany na bobrovku nebo ten eternit,odlehcenim by mohl byt problem. U me kdyz se sundaly bobrovky,tak stojny krovu staly ve vzduchu a zacaly padat...takze tolik k tomu krovu..mit ji uplne lehkou neni zadna vyhra...takze za me klidne betonovou nebo palenou... ja k palene nemam duveru,i kdyz uz je urcite delaji kvalitni,ale pred 15let blba varka ve Stodu,do 3 let strecha opelichana jak blazen. proto bych volil uz je beton s povrchovou upravou...nevim o jak velkou plochu se jedna,ale mam jednoho pribuzneho z rodiny(v našem věku) a perfektni poctiva prace,ceny velmi dobre,pouziva Tondach palenou,ale neni problem pro nej i neco jineho...pokud bys mel zajem,muzu Ti dat cislo,ma veskere vybaveni,delaji ve 3 lidech,jen nevim jak je na tom casove,ale to bys zjistil telefonicky...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3821 sekund.