Navštíveno 1183x

Heh, lidska blbost je nekonecna:-DD

17.01.2011, 08:00 |
Diner to je neuveritelne... nekteri by vubec nemeli sedat za volant, to uz i pomalu hranici s nesvepravnosti

17.01.2011, 08:02 |
Veva to jsou hovada :-D

17.01.2011, 09:06 |
Ravo nejvíc mě pobavila ta akce:
zpátečka-průjezd myčkou-zeď-jednička-prujezd myčkou-zeď-zpátečka-průjezd polovinou myčky-závěs na sloup v myčce
:))
Nevim, ale to jsou podle mne stupidni lidi a jejich automatické prevodovky... Cest vyjimkam.
v americe,tam je všechno možný :-DDDDDDD

17.01.2011, 11:59 |
Pekys chcipam smichy :oDD
Docela by mě zajímalo, co je to za debily, že dupnou pazourou na plyn a drží ho vší silou, i když jedou někam úplně do zdi. To se mi stalo možná jednou v autoškole, že jsem v krizové situaci zpanikařil a dupnul na plyn místo na brzdu, ale rozhodně jsem tam tu nohu nedržel dalších deset sekund :-)
:-) Jak bejčil a ty dveře ne a ne zavřít:-) :-) :-)

17.01.2011, 14:31 |
Bucci tak... kafe v klávesnici i na monitoru (smíchy....)
Tohle se může chovat jen debyl

17.01.2011, 16:00 |
Tichy Me treba prekvapil pan minuly tyden. Stojim na svetelne krizovatce a chci odbocit doleva. Pan s novym Mercedes C AMG stoji 2minuty zamnou. Padne zelene a stale cekame az projedou protijedouci auta, aby slo odbocit. No a v tom cekani pan slapne na plyn a jednoduse me naboura. Podotykam, ze jsem se celou dobu nehnul z mista! Jeho vymluva byla, ze mel novy boty :))

17.01.2011, 17:02 |
camron | Upraveno: 2011-01-17 17:07:06
endru.ondra:
...já bych raději o těch debilech pomlčel :-)
camron: myslel nejakyho tvrdaka :-D
Tichy: no, taky pekny, by mne asi trefilo :-D to byla spis vymluva k tomu, aby mne jeste vic nastartoval xD
Jako Ravo a pak ještě na začátku v 0:35-akce typu: já sem větší, uhni :o)))