Navštíveno 1018x

Mám menší problém u notasu mam integrovanou zvukovku a jelikož mam externí creative tak bych jí sem chtěl připojit. Ale jde nějak udělat abych si moch bez problémů přepínat mezi zvukovkama?

16.01.2011, 17:36 |
ivls a k čemu by to mělo být dobré?? - nepochopil jsem
já pokud externí zvukovku nezapojím, tak mi jede interní a jakmile zapojím externí, tak mi automaticky přeběhne na externí - ale i tak myslím je v menu možnost vybrání zvukovky, ale externí zvukovku přece připojím proto, protože je kvalitnější a je jasné, že ji chci použít

16.01.2011, 17:37 |
Ravo co to znamená přepínat?
v systému budeš mít dvě zvukovky jako dvě zařízení (pokud se ti něják nepoperou) a pro každou aplikaci si můžeš vybrat, přes kterou ti bude hrát..
Právě že perou, když sem nainstaloval druhou používal jí v pohodě a tu druhou odpojil tak ta prostě nehrálo nefungovala a zkoušel sem to vybrat ale furt to běželo přez tu extrerní. Dvě zvukovky kvůli lepší zvuku asi :)

16.01.2011, 20:12 |
Draxx Ja mam v pc dve zvukovky a obe pouzivam tak nejak zaroven. Pres jednu prehravam, a v ty druhy je pichlej mikrofon.
A funguje to.

16.01.2011, 22:48 |
Jozzo To mi připadá jak mít 2 síťovky,do toho 2 kabely a jednou budu pakety přijímat a druhou posílat

16.01.2011, 23:49 |
hanx pokud máš externí zvukovku tak nevidím důvod tu integrovanou vůbec používat, imo nejlepší by bylo jí v BIOSu vypnout - mělo by to být pod položkou "onboard sound - disable" nebo něco podobnýho... Potom se v systému nic hádat nebude

17.01.2011, 00:53 |
Draxx Jozzo - ja sem to tak mit nechtel, ale jinak sem to proste vyresit nedokazal. Mam obyc integrovanou zvukovku a Asus Xonar Essence STX. Na tom Asusu mi proste zaboha nesel mikrofon, s nastavenim sem caroval snad dva dny a nic. Tak sem zase zapnul integrovanou a jedu mikrofon pres ni. Zadny problemy to nedela a frci to dobre = )
Ještě jsem chtěl dodat že zvukovka je creative a windows xp a že když zvukovku odpojim a pak zase zapojim tak se mně nenačte až když restartuju pc