Navštíveno 1441x

14.01.2011, 10:22 |
Nismo.Power | Upraveno: 2011-01-14 10:23:43
tlumičů na autě mám kantáre..... děkuji správo silnic a dálnic že jsi z mnou odvedených daňových poplatků udělala takto kvalitní silnice !
Jak jste na tom vy ? taky podvozek na maděru nebo už někdo žádal odškodný ?
Já včera vzal málem díru asi tak 30x50x15hloubky a jak sem se jí vyhnul tak sem naletěl do vedlejší (asi v 40-50ti naštěstí) která měla asi tak 100x60x20hloubky a skončil sem na silnici otočenej o 180° s tim že tlumiče dva na místě exitus a auto celkově tahá do stran při brzdění a akceleraci takže ramena utrhlý siláče....
zřejmě se na tom místě udělalo dost pojistnejch událostí takže díra už je zalita "hmotou" s dobou trvanlivosti 1 měsíc...
Na filete?
Ja mam zatim min. 2/4 nacaty, taky me to ceka :(
jj naštěstí jen na pekáči.... supra ta kupodivu ty díry dost ignoruje a drží ale pekáč to odnes....
tak sem koupil nový předky +uložení a siláče do ramen.... zadky mě čekaj hned po tom neb na jedný straně funguje bezvadně na druhý je totál....
njn, mas stesti ze na filete, tam jsou za hubicku :-))
já se snažím teď co nejmíň jezdit, protože je to fakt strašný, navíc když je tma a prší, tak nevíš, jestli ta louže před autem má 2cm nebo jestli to je past na mamuty..
btw Nismo jak s těma výhybkama?
v listopadu jsem přezul a zatím jsem nevyjel tak uvidím ,
zda mi to vydrží jako loni, že zas čistý přezuju zpátky :-))

14.01.2011, 11:22 |
Augi Tyčky řízení se začínají ozývat, ikdyž u mě to bude asi dáno i tuhostí podvozku a nízkým profilem.
Ale samozřejmě naprosto souhlasím, že to stojí za ho*no... :-(
Dnes sem byl na STK, projel sem linkou, vse naprosto v cajku, geo netknuta, kosti OK, silentbloky taky. Diram se snazim vyhejbat, tuk tuk tuk...
Hydrokoulím na Citráku je to jedno :)
Ale jinak je to běs, nebo alespoň byl, protože tento týden mi přijde, že jich hodně ubylo.
Vencaf : jo málem sem na tebe zapoměl :) mám u sebe v práci jen tu 3x , tu 5x nevim kam sem zahodil ani nebo jestli jí chceš vůbec teda taky :)
samo fileta taky má tvrdý péra a celkem je nižší o 12cm resp. 10 na zimákách takže to taky udělalo svoje.... dírám se snažim vyhejvat ale někde to fakt nejde....
škoda že tam zrovna byly plynový reflexy od monroe, seru na to koupil sem olejáky starline za 650kus a naprdět stejně se jara asi nedožijou zase :)
monroe - chááááááááá chááááááááááá :-)))))))))
Predni naprava total na sracku...od tlumicu,pres klouby a cepy az po stabilizator...neuveritelny rany do karoserie...
Ty diry to je neco neskutecnyho..
já čekám až bude po zimě a budu pak zjišťovat co vše mám KO, ale S-line podvozek a 17" zimáky nic moc na dnešní silnice :( dost mě to sere a přemýšlím že na jaře budu shánět něco co bude lépe zvládat české silnice.
Škodofka to musí vydržet jak nic, zvlášť jestli je načípkovaná ;-)
porschik zatim drzi v pohode... teda podvozek...
nicmene na te posledni velke dire semi rozlitla komplet bubnova rucni brzda (buben uvnitr kotouce) - celej pajsl se jakoby utrhl a naslednou jizdou rozmasiroval na sracku (nez jsem dojel nekam kde sem to mohl vysypat...) a IVA prestala nabirat DVDcka :-D kola se nam šišati cim dal tim vic... RH. ale zatim nic neni citit, akorqat Mattik pri prezouvani rikal... :-D
Je to proste tragedie :-(
p.s. kdysi na passatu dve kola rozlamany a zlomeny rizeni :-D

15.01.2011, 08:08 |
rcman Já jsem Zatím tlumicě nesundal. Ale do pár děr jsem bohužel vletěl stejně. A Myslím že tím jsem tlumičů rozhodně vykratil životnost.
Štve mě ale, že skoro kazda obec si ze svý silnice udělá o stupeň nebo dva horší. A pak ti vlastně nemusejí vyplatit pojistku. Protože si jel vlastně po asfaltový polní cestě. To je přístup, že se mě stoho chce...