Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT Help: Notebook HP - záloha windows

o Navštíveno 845x o
o 13.01.2011, 23:03 | TomasW
Poraďte prosím, koupil jsem si notebook HP a bratr nainstaloval windows. Ten je legální a je na - tuším že se tomu říká skrytá partition disku... dá se nějak vypálit instalace pro windows na DVD?? Pro případ, že by mi notebook nějak vybouchnul.
Hledám to v nastavení ale nedaří se. Je to W7

o 13.01.2011, 23:11 | giuseppe
TomasW:jak dostat image widlí na DVD netuším, ale používám Acronis True Image Home, který Ti udělají zálohu celého disku,nebo disků a to si pak třeba zkopíruješ na další počítač,síť. Pokud disk vybouchne, dáš nový, nainstaluješ Acronis a zrestoruješ komplet disk z image. Ale nesetkal jsem se s tím, že by se ta partition, kde je image widlí od výrobce někdy poškodila, ale tohle by bylo případné řešení.
o 13.01.2011, 23:15 | Big_Max
a není na ploše nebo někde program "něco recovery" přes který se vypálí systém na DVD?
o 13.01.2011, 23:23 | TomasW
nene to tam není.... je tam jen nějaký HP advisor, ale tam jsem nic nenašel..
o 14.01.2011, 02:15 | koren
origo HP umoznovalo vytvorit zalohu resp vytvoreni inst dvd bo cd. ale jestli to je nejakej dobastl, tak z prdu kulicku neudelas...

pokud to facha tak udelej obraz disku jak radi giuseppe, ja bych na to pouzil ghost, ale to uz je vcelku burt.
o 14.01.2011, 08:50 | TomasW
Koren: Není to žádný prdový dobastl... to spíš já jsem kopyto a nevím kde to hledat. Když udělám obraz disku tak to poslouží stejně jako když si z té skryté části disku vypálím istalačky?? Když notebook náhodou někdy klekne tak tím obrazem ho zase nahodím ano?
o 14.01.2011, 11:07 | koren
ano, vytvoris si obraz disku 1:1, tzn kdyz ti klekne disk, das tam novej, pouzijes tenhle obraz a budes mit presne ty samy wokna+programy+data ktery jsi mel pri vytvoreni obrazu.

origo recovery z HP se snad ptalo na vytvoreni CD/DVD pri prvnim startu. pozdeji se to snad taky dalo - jak? UTFG;-)
o 14.01.2011, 11:13 | TomasW
no a první instalaci právě dělat trouba bratr a asi to nějak odklikal do pryč...
o 14.01.2011, 12:26 | giuseppe
TomasW: myslím si, že při první instalaci by se mu nepovedlo odstřelit recovery ve skytý partition:-). Určitě tam bude...ta se spustí po restartu stisknutí klávesy F9 a dalšíma volbama. Ale jak jí dostat na CD/DVD jsem nezkoušel. Jinak co se týká té zálohy jak radíme, vše máš potom tak, jak sis do klonu dal. Mimochodem já to používám i když mám v notebooku partition s recovery, která je bez mých programů, nastavení, atd. Pokud lehne systém, pošlu tam zálohu z toho klonu a během pár minut je vše tak, jak bylo(v den vytvoření recover).
o 14.01.2011, 17:06 | koren
nakonec bude stejne nejjednodusi kdyz to odneses nekomu kdo se v tom vyzna - za flasku/par plzni to budes mit a bez nervu
o 14.01.2011, 17:13 | jasisoft
ja osobne vsetky recovery partition hned mazem. cista instalacia win+ najnovsie drivery zo stranky vyrobcu (hp.com) a svaty pokoj...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3975 sekund.