Navštíveno 1462x

Tak jsem zkusil něco vyrobit, budu se snažit vkládat příspěvky co budou pomáhat. Myslíte že to na začátečníka ujde?
Jen si myslím, že to písmo je tak malý a navíc v tak blbý barvě na přiblblým pozadí, že to málokdo z principu bude číst
hlavně aby jsi měl co sdělovat světu, když máš stránky:-)))

13.01.2011, 22:44 |
rcman Na začátek dobrý.
cezetko: díky za připomínku, určitě s tím něco udělám
Koncepce fajn, ale psaný projev místy "děsivý", přijde mi to na chybičky z "rychlosti psaní" či opomenutí zákonitostí jazyka mateřského. Zkus se tomu trochu pověnovat, nebo zapoj nějakého "korektora" co si to před zveřejněním přečte a odladí, jsou to prkotiny, ale děsně bijou do očí....

14.01.2011, 07:42 |
kuja No na prvni pokus je to celkem hruza, kdyz pominu absolutne neproporcionalni pismo nadpis x psany text a pak zvoleny barvy cerna a bila, tak to kazdej rozumnej clovek splaca za par minut....kor na wordpressu :)
Koukni na oswd.org a inspiruj se....
Mne osobne to príde také zbytočné takéto "osobné weby" :-)
Jako Slim, takovým polowebů a nikdy nedokončených projektů je planý internet. Teď tě to třeba baví,ale veř že zachvíli tě to přejde a stránky upadnou(třeba se mílím,ale ve většině případech to tak je+osobní zkušenost)
Děs a to hlavně kvůli tomu, že tmavé pozadí a světlé písmo nedělá nikdy dobře, chvíli si čti a pak uvidíš, jak ti budou blikat oči a jak to je nepříjemný :-(
nemas ten banner nejake zdrclej? to auto vypada jaky kdyby jsi se nechal inspirovat zdejsim votuzenym bmw

14.01.2011, 23:35 |
Rudi jako ruffrider
mě se to líbí :) dvě připomínky-ten banner je strašně zdrclý a Kesam -šikovný tuner?? to bych hned smazal:D on si pak bude myslet o sobě bůhví co :D navíc nosí rovný kšilt a to nemám rád:)))(Kesame,to já jen tak z legrace;))