Navštíveno 1570x

mám nokia 6700 a šíleně mě už štvě (slušně řečeno) furt se seká, sam od sebe se resetuje, sekne se pokaždé když chci zapnout blutooth atd, jasný je v záruce takže reklamace, ale prostě mě to už neba
požadavky:
barevný displej
dlouhá vydž baterky
dot displej nechci
nejlépe bez operačniho systemu
blutooth
mms
fotak
pevná klavesnice
poradte diky
sms
a volaní to mi stací
Nokia E52. mám jí a spokojenost, baterka fakt vydrží, symbian běží bez problému, snad jen foták mohl bejt kvalitnější.
stara E51 nejlepsi stroj od nokie! E52 uz je takova plastova hracka....
Taky jsem presel z 6300 na 6700 a priklanim se ke xenonmanovi, je to sracka, resety, nepamatuje si prijate hovory apod. tak si pockam co doporucite:-)
zatím vede ta e52 od vodafonu mám novou za 1900,- vč DPH tak to je pohoda
jestě někdo nějaké navrhy? další varianta je, že pořídím bráchu k 8800 carbon arte

14.01.2011, 12:20 |
tHom Nechci malovat čerta na zeď, ale všichni známí co mají E52 se ji rychle zbavujou, zamrzavaní, resety, ztráta signálu atd...

14.01.2011, 14:07 |
muSlim | Upraveno: 2011-01-14 14:08:14
alebo nič... :-)

14.01.2011, 14:44 |
Alííí Mně se teda zrovna N6700 líbí až moc. Koupil jsem manželce před vánocema GOLD EDITION, a přemejšlim o ní jako o služebáku. Rychlá, hezká, foták 5 MPiX, bez závad.
Přehrání softu nepomáhá?
tak to mám asi štěstí s tou Nokii E52. mám jí asi 3/4 roku a často používám wi-fi, navigaci, MP3....a nikdy nezamrzla nebo něco podobnýho. dokonce je to i made in Finland, nemůžou bejt třeba jiný serie vyráběný jinde?

14.01.2011, 14:54 |
JA tak to sem měl naposledy Samsung g800ku a to byl nezničitelnej foun...

14.01.2011, 15:04 |
DaveX Já nevím, ale u nás si všichni, co si koupil nokii v dnešní době (dotykáče kolem 4-6 tisíc), tak si na to furt stěžují. Já mám HTC Wildfire a jsem spokojený. Co potřebuji to to udělá, nestěžuju si.
e52 - made in hungary a uz ju nechcem ani vidiet. musim zohnat display na e51 a zase budem mat na par rokov pokoj. takze za mna e51

14.01.2011, 18:21 |
War Wildfire a vydrz baterie, to nejde dohromady. Navic je to android...
E52 neeeeeee, proboha jen to ne, vetsine lidi odejde.
Doporucovat HTC cloveku, ktery chce jen volat a posilat SMS je dost mimo.
2 mrazik: opravím Ťa, "doporučovať HTC človeku, je dost mimo." :-D
slim no tak, nebudem zde vest debatu ze htc je na nic a jablko je top, nějaké rozumně navrhy a napady vítany
vazne potrebuji tel jen na zakladni funkce, mms,sms,fotak a volani, baterka velka vyhoda
denně mam cca 50 telefonátu takže proto jednoduché přijmání a sms, plnohodnotka klavesnice
jinak 6700 vydrz bateri u mě 1 den cca :-)
jablko mi vydržolo asi 4-5h :-), ale to sem nepatří
2 xenonman: ja Ťa chápem a mal to byť džouk, navyše som zase ani len slovom nenapísal že je jablko top (čo nie je) ;-) Ťažko sa radí, preč sú doby keď sa robili takéto jednoduché a použiteľné telefóny :-)
slim ja vím :-), ted ale kazda rada draha, neb foun nad zlato...
no jasne 6310i mám stále doma, ale jen ty mms a fotak proste není skoda baterka 14dní proste super phone
ot:
já si ted objednal na aukru nokii N95, tak jsem na ní zvědavý, 5 mpix foták, psali slabší výdrž baterie ale je tam jen 950mAh a dá se sehnat i 1200mAh...
pak se ještě dělá ta 8GB..
jsem na to zvědavej...
:-), era N řad je už opravdu za mnou, n95-n95,8gb-n96-n97 vše vyzkoušeno a toto není tel pro mě, nepotřebují aní vysouvac
xenon: používám na práci nokii E72, má qwertz, hovorů mám denně taky dost, co 15 minut stahuje maily, sms taky v pohodě a výdrž při tom všem minimálně 2 dny

14.01.2011, 20:15 |
LUPO E52 byl zatím nejhorší telefon co jsem kdy měl. Už nikdy více.¨Porucha střídala poruchu. Vydržel jsem to půl roku a raději jsem si koupil nový telefon. Ale dot. tak že se rozepisovat nebudu :)) protože ho nechceš.
šáhnul jsem po 6700, říkal jsem si absence operačního systemu tel bude spolehlivej, ale hruza, proto opravdu klidně bez oper. systemu je mi to jedno, nebudu využivat věci jako GPS v tel, nějake facebuuk atd

14.01.2011, 20:18 |
muSlim | Upraveno: 2011-01-14 20:19:24
Asi je to hodne low-cost, ale kamoš hľadal to čo Ty po nervoch s Xperiou X1 a je megaspokojný s Nokiami C5 a staršiou 5310 Xpress Music
6700 je hroznej voser na psani sms, ja mam nejakou habesskou verzi, ktera nema ani kalkulacku :)
za mě určitě 6700 classic mohu jen doporučit a to nejen kvůli tomu, že je ode mě :-) podle mě telefon ok, spíš chyba firmwaru, takže přehrát a jet dál. mám podobný nároky na mobil jako ty a mám právě 6700 Classic gold a 8800 sirocco gold a max spokojenost jaká zatím nebyla. v tvým případě bych uvažoval nad 8800 gold arte nebo Vertu, mám popř. člověka co má na prodej Vertu Rococo :-) koupen v září za 6000,- euro nyní za 2000,- :-)
pro Rajdlose: žádná 6700 s novým FW nemá kalkulačku, to měly jen počáteční verze.
chlapče tolika zlata si v životě neviděl :-) tohle je gold echt gold ňákej gold :-)

HERO: dik za info :) ja uz myslel ze mne podelali, protoze Dan ji tam normalne ma. Jinak ja sem s 6700 spokojenej az na to psani sms, pise se na tom dost hrozne a do dneska si nemuzu zvyknout na dolni radek.
porid si pevnou linku :-D

15.01.2011, 00:56 |
DaveX Slim, Mrazik: nikomu jsem Wildfire nedoporučoval, jen jsem říkal, že jsem s ním spokojený.
War: baterka u mě no problem. Pokud vyloženě celý den nehraju texas holden poker nebo nesurfuju na netu apod, tak mi vydrží i 3 dny. Chce to mít task killera apod aplikace.
Slim: ty tvé připomínky už mě taky serou. Místo toho, abys něco poradil tak se jen vysmíváš, jak je tam ten mobil a tamten sračka, protože máš lepší a o autech to je to samé, místo abys rozumně poradil. Prostě kdo nemá Subaru a Iphone je podřazený. Co se týče jiných kategorií, tak v těch s tebou i souhlasím (IT apod.)
hero jak ten phone vypada? :-) dej fotky

15.01.2011, 09:35 |
Alííí kral007: :-DDDDD
xenon: Chtěl bych vidět N6310i jak vydrží 14 dní telefonovat. Tyhle founy šly při velkym využití tak max. 3 dny, díky malýmu displayi. Dnešní founy jdou všechny 1, max. 2 dny, a nabíjíš. Takže údaje o výdrži jdou mimo mě.
a to je origo? nebo kopie?
alesu myslim starou dobrou 6310i z roku 2000-2001 nebo kdy se vyraběla baterka 14dni jako opravdu normálnímu smrtelnikovi klidne měsíc

15.01.2011, 12:00 |
Alííí xen: Já vim, ale smrtelníkovi vydržela tak tejden, max. 10 dní. Měsíc je nesmysl, ne? To tam máš baterku z auta... :-)

15.01.2011, 13:32 |
H.E.R.O. | Upraveno: 2011-01-15 13:35:48
Samozřejmě originál. Má ho kolega v Německu na prodejně (prodává jen excluzivní hodinky a mobily), top stav v podstatě nový. Komplet vše, vč dokladu na 6000,- euro (prodáno za normál doporučenou cenu).
tady jen pro úplnost ta spřátelená prodejna :-)
[ Link ] jinak mají ho vystavený 2499,- :-)