Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > nehoda Ostrava

o Navštíveno 2424x o
o 12.01.2011, 19:45 | slama
Co blbnul?
[ Link ]

o 12.01.2011, 19:46 | Midnite
na někoho se vaří voda rychle, na někoho pomalu :)
o 12.01.2011, 19:49 | Dexter
ještě že ten borec (debil) nezabil někoho jinýho. byl to nákej frajírek, už jen jak má vzadu ty repráky v platě, takový mám nejradši :P
o 12.01.2011, 19:52 | dolph
dnes jsem ho v ostravě pouštěl z křižovatky a vypadal v pohodě.. nevim co mu hráblo :-/ každopádně jako dexter
o 12.01.2011, 20:12 | Pekys
ujíždí většinou ten, kdo má důvod. Noty, chlast, drogy, čorka, ....

Tak aspon ze s tramvaji, a ne s autobusovou zastávkou s lidma, každopadne byl to mladej kluk, kterej za chybu zaplatil zivotem :(
o 12.01.2011, 21:56 | HIGHTOWER | Upraveno: 2011-01-12 21:57:48
Dobře mu tak, na to se nic jiného nedá říci, jen on sám si vybral tu cestu že bude ujíždět, nikdo ho k tomu nenutil a když řídil auto, jistě byl svéprávný a musel vědět, co dělá a co se může stát. Jeho volba!

Mě jako dneska dostal debilní redaktor z ČT24, před 15 hodinou napřed hustil do pol. mluvčí z Ostravy, jestli policejní hlídka neudělala špatně, že ho hnala, jestli se na nějk raději neměli vykašlat a nechat ho jet. Pak to hustil do nějakého profesora z pol. akademie, že poseldní dobou se pár blbců, co ujížděli, zabilo nebo zranilo, no a ten profesor mu dal pěkně čočku, prostě fakt debil.
Takže podle něj by policie ujíždějící auto měla nechat jet, ať si jede, aby se mu náhodou něco nestalo.
o 12.01.2011, 22:00 | mishan
jj, jediné štěstí, že s sebou nevzal někoho nevinného, jak to bohužel bývá zvykem :-(
o 12.01.2011, 22:13 | cuir
Policisté zatím neví, proč řidič hlídce ujížděl.

o par radku nize:

Okolo 11:00 policejní hlídka chtěla v Ruské ulici zastavit rychle jedoucí auto značky Seat. "Řidič ale na výzvu nereagoval a snažil se ujet," řekla mluvčí policie Gabriela Holčáková.

tak asi nezastavil protoze moc dobre vedel ze jel rychle to je snad logicke... zas hledaj velblouda tam kde je jen komar...
o 12.01.2011, 22:20 | Deliquente
Stalo se mi to pod oknama v práci..
Smutné, ale dobře mu tak bych asi nikdy neřekl, nikdy nevíte co může za tím být i když to byla jeho chyba.
o 12.01.2011, 22:31 | HIGHTOWER
Jednou jsem dal ve 2 ráno jednomu řvounovi co šel s partičkou 4 lidí a co řval jak na lesy 500 pokutu za rušení nočního klidu, když šel domů z baru. Pokutu nezaplatil na místě, že nemá peníze, tak dostal bloček na pokutu na místě nezaplacenou a co si myslíte, že udělal potom?
.
.
.
.
.
.
Netáhnul domů, otočil se, zvedl ruku s bločkem nad hlavu a zavelel těm svým kamarádů "Jdeme chlastat, dostal jsem pokutu, to musíme zapít!" No a ti 4 k němu vzhlíželi jak k pánu bohu. A to dostal pokutu za takovou blbost a byl tím pádem v té partě KING. Od té doby vím, že prostě takové blbosti, co se dějí všude, i na silnici, je to jen o tom, ukázat, jak je ten či onen dobrej, když sem tam někdo ujede, je z něj KING a ostatní hnedka dělají to, co on, aby se mu vyrovnali. A tak to chodilo, chodí a bude chodit.
Jednou mi jeden šméčko dokonce řekl až skoro vyčítavě, prej proč jsem po něm nestřílel, když ujížděl. Byl až dotčenej, že nemá zážitek, kterým by se pak chlubil! A to mu bylo 22 let.
o 13.01.2011, 08:15 | Ami
asi nebyl zas taky frajer no se halt stane v truhle už rychle jezdit nebude a i kdyby to přežil takový by jezdil brzo zas takhle takže pro okolí lepší že už není
o 13.01.2011, 13:49 | mikevr6
Tak hele,byl to dobrej kluk a zaden zlocinec atd.Proste jenom mel strach o noty a tak chtel ujet a na kolejich dostal smyk.Ve stresu taky pojedete rychle kdyz vas budou honit benga a na tech pneu se ani nedivim ze dostal smyk.
Nevim proc tu ale nekdo rozebira jakej byl kdyz ho tady nikdo neznal.Udelal chybu a zaplatil za ni vlastnim zivotem.Byl to mladej kluk co mel zivot pred sebou a kvuli jeho hlouposti skoncil tak brzo.
o 13.01.2011, 13:57 | Vencaf
mikevr6: "Ve stresu taky pojedete rychle kdyz vas budou honit benga a na tech pneu se ani nedivim ze dostal smyk"

můžu tě ujistit, že normální člověk policajtům ujíždět nebude a zastaví, ujíždět bude jen debil kterej tím ohrožuje lidi okolo, alespoň štěstí, že to neodnesl nikdo z kolemjdoucích..
o 13.01.2011, 14:07 | Dexter
mikevr6: koukám ty jseš další kandydát na nějakou takovou nehodu. pokud je človět aspon trochu normální a "čistej" tak nebude ujíždět policii.
o 13.01.2011, 14:46 | mikevr6
koukam vy jste taky kanydati:)
az budes mit zivobyti zavisle na ridicskem prukazu a diky super bodovem systemu ti bude hrozit jeho odebrani pak mi prijd povedet jak jsi ve stresu zareagoval.

Vencaf:muzu te ujistit ze reakce lidi jsou ruzne a kazdej muze zareagovat jinak,ja te neznam ale podle tvojich nazoru muzu taky napsat ze takovyhle kidy muze napsat jen debil.
Myslel jsem ze clovek je lidska bytost a zbytecna smrt mladeho cloveka v nem vzbudi krapet litosti.Ovsem dle jinych je to kreten co si to urcite zaslouzil a dobre mu tak.
A podle mne kdyby tady fizlove nezastavovaly auta kvuli kontrole lekarnicek atd a stavely aute jen kdyz je zrejme ze neco neni ok tak tady ten kluk mohl jeste byt.
o 13.01.2011, 14:48 | JP
Dexter: Tak třeba MP často stavěj v noci jen tak bez zjevnýho důvodu... když jsem si jistej že ujedu, tak radši ujedu než abych s nima trávil 20 minut předváděním lékárničky a následnym "tak jeďte", případně placenim 1000,- za chybějící žárovku ve výbavě. A to jsem čistej včetně bodovýho konta a fakt to nedělám proto abych se mohl někde vytahovat, že jsem ujel Fabii HTP která ještě stála když já už jsem jel 70...

Tim ho nijak neobhajuju, mezi lidma a navíc ve většim městě je nesmysl to zkoušet.
o 13.01.2011, 14:54 | mikevr6
JP:Souhlasim s tebou,ja taky neobhajuju jeho rozhodnuti,vybral si spatne a zaplatil za to zivotem.Ale proc jsou lidi hyeny a hned pisou jakej to byl debil a ze to dobre dopadlo to nechapu a je mi z nich spatne.
o 13.01.2011, 14:59 | party_boy
Čistě teoreticky. Má ujíždění smysl? Předpokládám, že v policejních vozech jsou záznamová zařízení. Takže když mně se nějakym způsobem podaří ujet, tak mě maj nahránýho i s mojí RZ a já jsem stejně v háji ne?
o 13.01.2011, 15:01 | Vencaf
nejseš v háji, musí tě chytit, jinak ti neprokážou, že jsi to auto řídil. A na tohle takoví "hrdinové" spoléhají..
o 13.01.2011, 15:03 | Dexter
JP: tenhle borec si byl taky jistej, než nastoupil do tramvaje. navíc s tak "nenápadným" autem jako měl doufat, že si ho nenajdou později.
o 13.01.2011, 15:05 | party_boy
Aha, tak to potom jo. No ale stejně to nehodlám zkoušet, protože já umim jet jenom rovně :-D
o 13.01.2011, 15:32 | Harryp
To mikevr6: Prosím Tě, co to je za nesmysly? Pokud byl řidič z povolání - o to většího majzla si měl dávat a nesbírat body. Říkám, dobře mu tak!

V Prosinci jsem se stal účastníkem a zároveň svědkem u "akce" podobného idiota, který málem zmasakroval několik aut, nemovitost a lidi... (taky řidič z povolání) byl totálně ožralý, ale díky tomu, že se vrátil na místo nehody, tak jsme mu sebrali klíče od auta a nenechali jej dále jet. A co udělal? Před náma si podřezal žíly (nepodařilo se mu to úplně) a skočil pod kola autobusu (kolega jej stihl strhnout).

Myslíš si, že takové má nějaký smysl omlouvat?!
o 13.01.2011, 15:38 | mikevr6
Harryp:tak ze je podle tebe dobre ze zemrel mladej clovek.
Jsi vubec normalni prosimte?
o 13.01.2011, 15:41 | Harryp | Upraveno: 2011-01-13 15:46:14
To mikevr6: Není to normální, ale kdo za to může? Jen on sám. Proboha, udělal to sám svou blbostí.

Mimichodem hypotetická otázka. Co bys říkal, kdyby na chodníku šlo tvé dítě a takový blázen se neotočil k "šalině", ale sejmul na chodníku tvou dceru?! Asi bys dotyčného také omlouval co? ach jo...
o 13.01.2011, 15:47 | mikevr6
Jo mas pravdu,muze si za to on sam,ja nikde netrvdim ze nemuze.
Ale dobre mu tak? Ti jsi ho znal? Znas to jak se to presne stalo? Znas to kde se to stalo?
To ze si neco prectes na novinkach hned staci aby jsi o nekom rekl ze je dobre ze zemrel?
Mne to normalni neprijde
o 13.01.2011, 15:54 | mikevr6
viz tohle:Mimichodem hypotetická otázka. Co bys říkal, kdyby na chodníku šlo tvé dítě a takový blázen se neotočil k "šalině", ale sejmul na chodníku tvou dceru?! Asi bys dotyčného také omlouval co? ach jo...

Ne neomlouval bych ho,dal bych mu za vinu ze zabil me dite a kdo vi ceho bych ze zoufalstvi byl schopen.To je normalni reakce.
Jenomze on zabil jenom sam sebe,na zadne kdyby se v zivote nehraje,kdyby jsi mohl zabranit takovym vecem tak jo ale tohle se zmenit neda.Kdyby ho nehonily fizlove tak se trebes nic nestalo,kdyby se nelakoval na letnich kolech a mel tam dobre zimni tak se trebas taky nic nestalo.Kdyby zastavil tak je trebas bez ridicaku ale zivej.Ale kdyby jsou kdyby vis.
o 13.01.2011, 15:57 | schwaboid
Jeho boj..... jeho mínus. Z pohledu ostatních to dopadlo vlastně dobře. Nikomu dalšímu nic neudělal, jen řidič šaliny to bude mít do smrti před očima....
o 13.01.2011, 16:09 | mikevr6
JJ dobre to dopadlo,zemrel mladej kluk.............
o 13.01.2011, 16:13 | Zdeny60
mikevr6: milý chlapče, dovol, abyse hluboce zasmál . Až budu životně závislý na ŘP, tak budu dělat všechno proto, any mi co nejdéle a nejlíp navěky vydržel. Tzn, přeloženo do srozumutelné řeči, budu jezdit jako člověk, co má v palici mozek a ne piliny.

PS: jsem na řidičáku "životně závislý" od roku 1995. Dosud ho mám a mám kupodivu všech 12 bodů. Necítím jediný důvod, proč bych měl "bengám" ujíždět, de facto když každý člověk i malé dítě ví, že jim stejně neujede. A i kdyby by jim náhodou ujel, tak tě nejpoozději do druhého dne mají. Oni mají dost mechanizmů na to, aby tě našli a vytáhli jako šněka z ulity...

o 13.01.2011, 16:19 | tappaja
Do druhyho dne te sice maji, ale ridila osoba blizka, ze jo. Nerikam, ze je to spatne, ale kdo si hraje s ohnem...

Kolikrat tem policajtum ujel nam uz nepovi.
o 13.01.2011, 16:23 | mikevr6
Zdeny:tak zaprve nejsem chlapec tak mne prosim tak neoslovuj.
To jak jezdis nevim ale kdyz mas Mps tak si asi urcite jel vic jak 50/90/130 takze asi mas taky dle tveho prirovnani v mozku iliny.Akorat jsi se jeste nezabil no.
A ten kluk nebyl ridic z povolani,ja nevim co ho vedlo k tomu ze nezastavil,jen sem napsal ze jsou duvody proc se nekdo rozhodne ze nezastavi.Je to kazdeho pravo volby,jeho to stalo zivot-jedna chyba.To nikdo nikdy nechyboval? Nikdo se v aute nedostal do krizove situace? To je dobre ze jedna chyba stalo kluka zivot?
o 13.01.2011, 16:33 | mikevr6
Nevim co se to stalo s lidma,drive by se napsalo ridic zaplatil za riskantni jizdu zivotem,nezastavit policejni hlidce se mu stalo osudnym.Nastesti pri tragicke dopravni nehode nebylo vice lidi zraneno.Skoda mladeho zivota,budiz to ponaucenim pro vsechny.
Jo ale dneska se napise ze je dobre ze se zabil,urcite to byl nejakej fetak a pirat,v aute mel preci dodatecne namontovane reproduktory,jo to byl ale debil.
o 13.01.2011, 16:34 | Harryp
To mikevr6: Dobře, je to zejména v tom směru, že neposral život někomu dalšímu (krom řidiče tramvaje amožná i nějakým lidem co vezl..ne každý takovou nehodu přejde jen tak)

To tappaja: Doufám,že "systém" osoby blízké již brzy skončí.
o 13.01.2011, 16:37 | Dexter
mikevr6: to jakým autem kdo jezdí je myslim úplně jedno. já taky nesouhlasim s tim "dobře mu tak" ale zavinil si to vážně jen on sám.
o 13.01.2011, 16:40 | mikevr6
no tak hlavne ze jsi ho tak rychle zaskatulkoval:byl to nákej frajírek, už jen jak má vzadu ty repráky v platě, takový mám nejradši :P
Byla to jeho chyba,taky za ni zaplatil.Ale prat jste mu to nemusely,duvod k oslave to podle mne neni..........
o 13.01.2011, 16:45 | mikevr6
Harryp:snad budes tak rad doufat az ti vezmou veskerou svobodu kterou ti zatim zarucuje ustava.
o 13.01.2011, 16:49 | Harryp
Ano budu rád, když "osoba blízká" nebude sloužit k zneužívání a krytí spousty nesmyslů.

Já nevím jak Ty, ale chovám se tak, abychom nikomu nic neprovedl nebo nedělal někalé věci, aby se musely krýt nějakou "osobou blízkou"

V čem mě to sebere svobodu? Pokud se budu chovat jako parchant, tak si musím nézt odpovědnost. Jsem holt odpovědný a starám se tak, abych nemusel něco krýt "osobou blízkou"
o 13.01.2011, 16:50 | tappaja
Tak ja doufam, ze neskonci, ale proste udelaj upravu takovou, ze proste majitel auta zodpovida za svou vec, stejne jako vlastnik zbrane odpovida za svoji pistoli.
A proste pokuta a body jde na vrub vlastnika auta. Bez debat.
o 13.01.2011, 16:54 | mikevr6
pokud te to zajima precti si tohle.
[ Link ]
o 13.01.2011, 17:04 | Harryp
To tappaja: Jasně, psal jsem, že budu rád, když nebude sloužit k takovým věcem. Obycně takovou úpravu, by potřebovala velká spousta zákonů/vyhlášek atp. Nejde asi na vše myslet dopředu, ale když už se zjistí, že je nějaký nesmysl, tak se má udělat rychlá náprava.
o 13.01.2011, 17:14 | Proffesor_W
Proc se vlastne u nas nepouzivaji takovy ty pasy s hrebikama nebo tak neco? V nekterych pripadech by to asi bylo ucinejsi nez nahaneni, popripade strileni.
o 13.01.2011, 17:44 | Dexter
taky že byl frajírek. (on si potřeboval něco dokazovat, že jim ujede, přece nebude těm pitomcům stavět) a s těma reprakama to byl trochu joke když jsme na AHC :)
o 13.01.2011, 17:47 | Zdeny60
Mikevr6:

chlapče, je to trochu jinak. ANo, jel jsem rychleji, než povoluje zákon. Ale nikdy jsem neujížděl policajtům a ani nijak neuhýbal před postihem tím, že jsem se vymlouval na bůhvíco jako malej školák. Udělal jsem průser (změřili mě, to nepopírám, asi 3x) a zaplatil jsem. Na místě a bez smlouvání. A to jak tady, tak v Polsku. Ale jednu věc mi věřit můžeš - zachoval jsem se rovně.

Tappaja: ano - osoba blízká = zaklínadlo těch, co se neuměj postavit k průseru čelem, ale prdelí. Jakej pán (naše politická garnitura), takovej krám (=valná většina zbytku našeho národa).. vejmluvy, vytáčky, lži, konspirace, to je naše...

Harryp: kdybych sem uměl vložit tleskajícího smajlíka, tak bych ho vložil pod tvůj příspěvek z 16:49. Plně souhlasím, je to tak, jak píšeš a jak to cítím i já.
Jenže naše představitelstvo nás zbavilo toho posledního zbytku férového jednání, které jsem coby národ v sobě měli. Každý se snaží s něčím vyjebávat, něco obelhávat, vymlouvat se a bůhví co...
A některým to, naneštěstí, i docela dobře vychází :-(
o 13.01.2011, 18:18 | Rajdlos
kdo s cim zachazi...
o 13.01.2011, 18:21 | mikevr6
Zdeny:njn ty jsi takovej svatousek co muze jezdit rychle,ale vlastne nic se nedeje protoze kdyz ho uvidej benga tak se k tomu postavi celem a pokutu zaplati. A stat se nic nemuze protoze pan je vyjezdenej.Zajimave ze kdyz te 3x zmerily tak mas porad 12bodu.Jo a ze ses nikdy nevymlouval jak malej skolak? No ten kluk byl skoro skolak tak ma asi v tech rokach jine uvazovani nez dospelej chlap,rozhodl se spatne a za to krute zaplatil.Ty pojedes rychleji nez povolujes zakon a taky se muze stat neco nepredvidatelneho.A mam ti za to snad prat smrt?
o 13.01.2011, 18:23 | Rajdlos
mikevr6: musis to brat, ze auto je zbran a on ji vedome pouzil pokud byl svepravny.
o 13.01.2011, 18:31 | Creams
Více foto:

[ Link ]
o 13.01.2011, 18:32 | mikevr6
To mi jako chces rict ze chtel nekoho zabit? Proste jenom zpanikaril a nezastavil policajtum(co ho k tomu vedlo to nevim).Ja jeho cin neobhajuju! Ja vim ze udelal spatnou vec-nikde sem nepsal ze to co udelal je spravne.Ja jen rikam proc mu prat smrt,vzdyt nesedl do auta s tim ze pojede zabit plno lidi na zastavce,vzdyt to co se stalo neudelal umyslne.Dovedly ho k tomu okolnosti,mladicka nerozvaznost a hloupost.Zemrel a to je smutne.
Odsuzujte si to ze ujizdel,napiste ze byl blbec ze nezastavil tem policajtum.Ale proc se tady preje nekomu smrt za tohle tak to nepochopim.
o 13.01.2011, 18:36 | Zdeny60
Mikevr6:

když mě změřily benga, tak o bodovém systému ještě nebylo ani slechu. Asi 4 poslední roky jsem platil 1x a to 200 za světla a stálo mi 1 bod, který mi vrátili...
Rychlost je to poslední, za co mě dneska chytěj, na tohle si dávám setsakra majzla.
o 13.01.2011, 18:37 | Dexter
ale tohle přece neni zpanikaření, jasně a úmyslně něco dělal a musel dobře vědět, že to neni asi dobrý. a podle fotek jen asi kurevsky rychle.
o 13.01.2011, 18:40 | Rajdlos
Nevim kde beres iluzi, o nejakym zabijeni :) ohrozoval svym chavanim okoli, mohl vzit nekoho s sebou, nastesti to odsral s plnou paradou sam, dal bych to nerozmazval, lito mi takovych lidi neni, stejne asi jako jemu nebylo lito, ze ohrozuje ostatni.

Jen nechapu proc ho obhajujes, neznas podrobnosti, mozna byl nalitej, zlulenej, nebo si jen kompenzoval svoje maly pero.
o 13.01.2011, 18:59 | matik
mikevr6
Souhlasím s tebou... Nejdřív se tady ukazujou svaly jak lítáte na dálnici a ve vedlejším topicu se dozvídám jak jezdíte podle předpisů...

Ačkoliv tak nejezdím tak stejně si říkám vždy se tohle může stát i mě :(... Vždy si vybavím kolíkrát já už udělal blbostí (Nikdy jsem nikoho jiného neohrožoval)tak je mi z toho blbě při představě že jsem takhle mohl dopadnout :(
o 13.01.2011, 19:12 | mikevr6
Zdeny:jo souhlas,ja si taky davam majzla na to abych nedostal zbytecne pokutu a posledni co sem za 3roky dostal bylo za 300 kdyz sem si zapomnel v jinem aute doklady.Ale o tom tenhle post neni.

Dexter:ja vim jake to je kdyz te pronasleduje policejni auto,taky sem byl kdysi mladsi a proste sem byl nucen jim nezastavit a muzu ti rict ze je to takovej stres ze strachu ze te chytnou ze opravdu clovek reaguje uplne jinak nez jak by reagoval kdyz je v klidu.Nevim jak to popsat ale uz bych to zazit nechtel.Nejsem na to hrdej a uz bych to nikdy neudelal ale diky tomu asi vim jak mu asi bylo a proc to dopadlo jak to dopadlo.
Rajdlos:No vidis a mne to lito je protoze sem ho znal a byl to uplne normalni kluk,zadnej frajer atd.A i kdybych ho neznal tak je mi to lito ze se nekdo zbytecne zabije.
o 13.01.2011, 19:20 | Dave1984
jen pro info ten člověk, co tam včera umřel měl zákaz řízení. Dle mě se chtěl jen projet, svědčí tomu i ty letní kola/gumy, bohužel ho chtěli zastavit a zpanikařil a chtěl ujet, toť vsio, zkuste být trochu humaničtější, taky to mohl být váš kamarád...
o 13.01.2011, 19:28 | Dexter
mikevr6: kdo tě nutil nezastavit? jako někdo jinej v autě, nebo ten pocit že sou za tebou nalepený. taty mě chytli za rychlost a já u sebe neměl jedinej doklad, navíc auto nebylo moje, ale zastavil jsem a v klidu se to vysvětlilo, platil jsem jen rychlost 1000,-
o 13.01.2011, 19:40 | mikevr6
To uz je jedno,ver ze jsem se to dozvedel az v aute a na posledni chvili.Bylo to uz davno a nerad na to vzpominam.
o 13.01.2011, 19:43 | slama
Souhlas s mikevr6. Je dobře že se nikomu jinymu nic nestalo, ale řikat "dobře mu tak" je hnusny.
o 13.01.2011, 20:13 | Harryp | Upraveno: 2011-01-13 20:18:36
To Dave1984 19:20 - Proč do toho auta vůbec lezl? Ten zákaz asi měl své opodstatnění. To mě chceš říct, že nějaký člověk co mě zapálí dům, protože chtěl jenom vyzkoušet jestli hoří? (myšleno, že se chtěl jenom projet) V dnešní době je tolik různých míst, kde se dá jenom tak projet...měl nejdříve myslet a pak řídit.

To slama: Hnusný to možná je, ale ty, mike a mikevr6, byste měli jít jako první se omluvit řidiči tramvaje za to co dotyčný řidič provedl (ať už měl jakékoli pohnutky) a následně byste mohli zaplatit tu škodu, která díky němu vznikla na té tramvaji...

o 14.01.2011, 10:26 | mikevr6
Harryp:tve myslenkove pochody jsou velice zajimave:)
o 14.01.2011, 13:59 | Harryp
Je to možné. To ovšem neznamená, že Ty tvé jsou v pořádku :-)
o 14.01.2011, 14:10 | mikevr6
pokud je v neporadku litost nad ztratou mladeho zivota tak jo.
ps:skoda bude zaplacena z pojistky a nevim proc se mam nekomu za neco omlouvat nebo neco platit?
Nechces jit se mnou v utery na pohreb,muzes pozustalym projevit soustrast a zdelit jim sve nazory
o 14.01.2011, 14:19 | Dexter
nové a další info: [ Link ]
o 14.01.2011, 14:21 | Vencaf
takže žádnej zkrat jak se nám snaží namluvit mikevr6, měl sebraný noty za chlast..
o 14.01.2011, 14:24 | Dexter
tak dlouho se chodí s džbánem pro vodu až .........
o 14.01.2011, 14:40 | Proffesor_W
Promiň mikuvr6, ale tvůj známej evidentně nebyl žádnej "úplně normální kluk", ale spíš pěkná píča.
o 14.01.2011, 14:51 | Rajdlos
To se dalo cekat.
o 14.01.2011, 15:21 | camron
Mikevr6:
Takže profesionální řidič, co se pouze bál o papíry, jo? Jsi mě docela rozesmál...

Jak někdo napsal výše "tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu......".

A pod to, že je klika, že nevzal někoho s sebou, se podepíšu taky...
o 14.01.2011, 15:41 | mikevr6
A co jako ,tak mel sebrane papiry za alkohol a kdyby ho chytli tak jde sedet za mareni tak pro to taky ujizdel ne? Jo udelal kravinu,co tu porad resite do prdele-vsak ja jeho cin nikde neobhajuju!!!
Rikam jen ze se zbytecne zabil mladej kluk a ze to nebyl zadnej krypl ale normalni synek,to ze jel bez papiru je kravina a jeho pitomost.Mne se nelibi jak tady kazdej pohrda lidskym zivotem jak kdyby to byl nejakej pedofilni vrah co si zaslouzi kreslo.

Profesor:jo ze sedl za volant souhlas,ale kdybys ho znal po povahove strance tak rikam super kluk.

Camron:nauc se cist a pak se smej,nikde nepisu ze byl profesionalni ridic.
A samozrejmne sem rad ze se nikomu dalsimu nic nestalo
o 14.01.2011, 15:43 | DaveX
mikevr6: Ty jsi ho znal, že víš, že nebyl krypl?
o 14.01.2011, 15:51 | .mycTD
v hospode a za klavesnici je kazdej desnej tvrdak :-)
o 14.01.2011, 15:57 | ABERTO
Kluci já měl spolužáka kterej dělal ministranta v kostele, studoval VŠ se samejma jedničkama, kluk za kterým kdokoli došel tak rád pomohl. Měl ale jednu slabost, a to že když ho jednou za 100let rodiče někam pustili na akci, rád se z pozice řidiče napil aby se tak nějak vyrovnal všem ostatním - dneska mu chodím zapalovat svíčku na hřbitov. Když to člověk čte jako zprávu v novinách tak si řekne že je o debila za volantem míň, jakmile je to ale někdo koho jste znali, tak je pohled asi takovej jako má mikevr6.
o 14.01.2011, 16:19 | mikevr6
DaveX:jo znal,jdu mu v utery na pohreb.Posledni dobou sem ho casto nevidal tak sem nevedel ze prisel o ridicak.To co se stalo stalo se,nezachoval se spravne ale o tom jakej byl clovek to nevypovida.Kazdej muze nekdy udelat chybu,nekdo malou nekdo velkou,nekomu to projde a ponauci se z toho,nekdo uz tu sanci nedostane.
o 14.01.2011, 16:34 | DaveX
mikevr6: Oki. No udělal chybu a za chyby se platí. Bohužel. Štěstí, že při tom nevzal nikoho jiného. Takový smyk do nějakého tramvajového ostrůvku by byl tragičtější.
o 14.01.2011, 16:47 | mr.brain
No, podle toho co tu čtu, tak to nebyla jedna chyba. První když už jel pod vlivem a tak přišel o řidičák. Druhá, když i přes zákaz řízení řídil. Třetí, když se pokoušel ujet a čtvrtá už byla osudná... Asi osud.
o 14.01.2011, 16:56 | camron
mikevr6:
13.01.2011, 14:46 | mikevr6
"az budes mit zivobyti zavisle na ridicskem prukazu a diky super bodovem systemu ti bude hrozit jeho odebrani pak mi prijd povedet jak jsi ve stresu zareagoval"

...nedá se z tohoto tvrzení dovozovat, že byl profesionální řidič?
o 14.01.2011, 17:15 | assassin
podporim svym nazorem mikevr6 ... vidim to stejne jako on, spousta lidi tu v ruznejch jinejch tematech machruje s max prumernejma rychlostma, driftama, reprakama maj nacpany auta po strechu apod. a najednou se pri nejakem riskovani zabije kluk a uz je to "dobre mu tak, protoze kdyby..." stejny kdyby se da pouzit pro vsechny co tu nejezdi podle predpisu, protoze ve chvili kdyby se neco stalo (a to je hned ani clovek nevi jak) tak hned jsou ve stejne situaci, ono vlastne jsou ve stejne situaci uz ted, protoze to "kdyby" se da pouzit i tak, tenhle kluk taky nikomu nic neudelal.. a on narozdil od nas mistnich zavodniku uz nikomu nic neudela...
o 14.01.2011, 18:07 | Luke_288
jsem tak nějak napůl. jezdím rychlejc než by se mělo, ale rozhodně nemám koule na to ujíždět policajtům. pokud tenhle klučina byl řidič z povolání (a teď pominu to, že jsem tu někde v rychlosti zaregistroval, že mu papíry sebrali za chlast) pak by asi řidiči z povolání měli bejt vybíraný s větší pečlivostí, protože na to neměl psychicky. profík nemůže zareagovat takhle.
o 14.01.2011, 19:55 | mikevr6
Camron:promin,omlouvam jse ti,mozna jsem to formuloval spatne.To s tim ridicem z povolani byl pouze priklad na dotaz co nekoho vede k tomu uject policii.Jeho k tomu asi vedlo to ze prisel o ridicak a pravdepodobne by dostal mareni a trest v odneti svobody(pouze moje domnenka).
Luke:jj mas pravdu,ridic z povolani by urcite mel mit vice zkusenosti a nezachovat se takhle.
Assasin:taky z tebou souhlasim,stat se muze vsechno,jeho cin je samozrejmne odsouzenihodny ale urcite bych mu to jak dopadl nepral,nepral bych to nikomu.Jinak lepe nez ty bych to asi nenapsal.Ale co uz,uz se stalo a nikdo uz to nezmeni.Pro mne je to smutne o to vic ze jsem ho znal a pro ty co ho neznaly jsem chtel jenom rict ze byl fajn kluk a dobrej kamarad.
o 14.01.2011, 20:19 | HIGHTOWER
:-D
o 15.01.2011, 01:46 | unregistered
Letošní adept na Darwinovu cenu.... :(
o 15.01.2011, 01:57 | badczech | Upraveno: 2011-01-15 01:58:29
Nevim co se hadate.. Jestli ujizdel, je to idiot.. Normalni clovek zastavi a vyzere si to, co si nadrobil. Jenom zakomplexovanej chudacek kterej nema ty koule se postavit problemu, KTERY SI SAM ZPUSOBIL bude ujizdet a riskovat zivot svuj, tech policajtu a vubec lidi okolo. Nerikam ze je dobre to, ze tam zarval, ale byla to jenom jeho volba.... Takze za me: je dobre, ze se nestalo nikomu nic okolo... Lituju jeho rodinu...
o 15.01.2011, 06:40 | Zdeny60
CHlapi, kašlete už natuhle diskuzi, nemá to cenu. jediné, co si z toho můžeme vzít = ponaučení, že na silnici se máš chovat tak abys nikoho neohrozil na zdraví a na životě. Tenhle dotyčný mladík se tak nechoval a dolatil na to, nebyla mu dost první výstraha. Já za sebe říkám - DOBŘE to nakonec dopadlo - pro okolí. Nezávidím jeho rodičům, není na světě nic hroznějšího, než se dívat do hrobu svým dětem.

A serte už na to a jezděte všichni tak, ať vás a nebo blízké nic takového nepotká.
o 15.01.2011, 10:55 | DaveX
Jako já nevím, ale stejně by ho dřív nebo později chytli. Zavinil si to sám a neměl za volantem co dělat. Další zbytečná smrt z blbosti. Já prostě řidiče, co si jednou sedli za volant pod vlivem alkoholu nesnáším.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3313 sekund.