Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > BMW E46 xenony?

o Navštíveno 1900x o
o 12.01.2011, 18:00 | GooGoo
Mam problem s "blikanim" xenonu, vyskytuje se napriklad pri projeti nejake nerovnosti, vyjimecne jen tak na rovne ceste. Nekdy treba po nekolika desitek km nic. Kam sahnout na co se podivat?? Kdyz jsem se koukal tak ze svetla vede svazek kabelu az pod palubku, tim padem je elektronika asi primo ve svetle?

o 12.01.2011, 19:54 | loom | Upraveno: 2011-01-12 19:58:28
No nejdriv bych zkusil vsechny kontakty prostriknout nejakym sprejem na kontaky.A kdyz by to nepomohlo tak bych kouknul na vybojky jak je mas stare ?? Kdyz by byly dobre tak uz by to mohlo delat snad jen trafo
o 12.01.2011, 21:52 | GooGoo
To jsem prave chtel udelat jenze svazek vede do svetla a neni tam moc pristup, asi bych musel rozdelat svetlo, proto jsem se i ptal kde je elektronika pro vybojku, ale nejspis ve svetle ze? Vybojky budou stare asi jak auto :-) to je 2001/07
o 12.01.2011, 22:44 | loom
Tak jsem to trochu zjistoval a prej to bejva na 80% ta jednotka xenonu :-( Cena je prej nekde okolo 6000 :-( Tak snad to bude neco jineho :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3528 sekund.