Navštíveno 805x

Poraďte prosím jaký wifi router koupit... jeden doma mám co jsem dostal zadarmo, ale pokryje stěží horní patro... je to nějaký základní krám za pár korun (B/G) a čouhá z něj jedna prťavá anténa... dnes jsem zkoušel našroubovat větší anténu 8db, ale nic se nezměnilo... horní patro pokryté ale spodek mrtvý, zkoušel jsem anténu i různě natáčet jak jste mi radili dříve.
Potřebuju teda koupit wifi router cca. do 1500,- aby měl co největší pokrytí, vím že záleží na podmínkách, ale u mě to nijak těžké není... potřebuji pokrýt barák a přes jednu zeď ven na zahradu.
pokial mas na notase alebo cim sa pripajas wifi s N standardom, tak potom odporucam aj taky router. bokial len B/G tak potom nieco 2-3 antenove. vcelku dobre vysledky mam s Linksys WRT54G2. 2x antena a signal cez 3 poschodia v pohode....
Notebook teprve bude.. a bude s Nkem... takže říkáš, že routery s 3 anténama mají větší dosah?
bude velký rozdíl ve výkonu mezi D-Link Dir 615 (dvě antény) a Dir 635 (tři antény) ... nebo jak to pak kruci ti lidi dělají, že mají signál v celém baráku + zahrada