Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Znáte "soundclub.com "

o Navštíveno 1082x o
o 11.01.2011, 20:48 | rcman
Ahoj,

mám takovej problém. Potřebuju si stáhnout ňáký setíky do mp3. Ale dostal jsem na ně odkaz na stránky [ Link ] a nemůžu přijít na to, jak by se to dalo stáhnout do mp3.

Nemáte stim někdo zkušenost???

Děkuju za pomoc.

o 11.01.2011, 20:55 | RepaO
záleží jestli ty setíky jsou povoleny na stahování!já tam mám dva a mám povoleno jen poslech...
o 11.01.2011, 21:00 | rcman
repaO: No, nevim. Jak to poznám? Udělal jsem tam registračku abych se dostal dál. Ale je to stejný jako bez ní. Pak teda asi jedině kontaktovat toho co tam ty sety dal, jestli by to poslal rovnou, co?
o 11.01.2011, 23:11 | RepaO
pokuď není stahování povoleno tak to ani není vidět,jediná možnost asi jak píšeš.
o 12.01.2011, 09:45 | hanx
nevim co to je, ale já stahuju z [ Link ]
o 12.01.2011, 16:30 | Klobouk
jestli mas registraci nebo ne,není podstatne. Zalezi jen jestli ten dotycny ma ty setiky jen na poslech nebo i ke stazeni. Pokud ano tak vlevo nahore nad tou "zvukovou krivkou" je tlacitko download (napr tady [ Link ] )

A jinak si preci jeste jednou nazev,ja tam teda "soundclub" nevidim :-)))
o 12.01.2011, 21:36 | rcman
Jé, ty vole. No já jsem ale debil! Jak mě někdo odpověděl. Vůbec mě nenapadlo že jsem udělal překlep.

Jinak dotyčného Uz jsem kontaktoval. A už to mám v mp3.

Děkuji za pomoc.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3099 sekund.