Navštíveno 1749x

Plánuju si vytvořit vlastní stránky asi s doménou .cz... Chtěl bych vás poprosit o radu jaký hosting vybrat. Na stránkách plánuju mít fotky a články a budu to dělat před wordpress, takže nevím kolik bude potřeba místa. Rád bych se dostal do nějaké hezké ceny za rok. Díky za rady

11.01.2011, 19:31 |
nome czechia
u nas v SK mam zopar stranok na exohosting.sk a maximalna spokojnost. vyborna rychlost a sluzby.

11.01.2011, 19:49 |
fredy jestli se můžu přifařit sem taky s dotazem, před pár dny jsem si vytvořil webovky přes www.webnode.cz a zatím je mám jako free ale chci si koupit taky doménu a ted ten dotaz, můžu si ji koupit od kohokoliv a použít ty webovky co jsem vytvořil, nebo je budu muset dělat znovu přes nového poskytovatele? a v případě že chci abych byl k nalezení třeba na seznam.cz atd. tak stačí když si zaplatím nějaký ten balíček (katalog) který je kolem 100kč za měsíc a hotovo?

11.01.2011, 20:33 |
Wasp já mám několik domén u Bluehost.cz a nemůžu si stěžovat. Cena příjemná a vždy mi vyšli vstříc a hlavně se s nimi dá na čemlkoli dohodnout. =)
www.exohosting.cz nej ceny tady v CZ super jednani, mohu jen doporucit

12.01.2011, 07:26 |
AR klidně se ozvi...mame teď i nějaké akční ceny
Mix vlastních zkušeností a různých ocenění, které hostingy získaly:
- ceskyhosting (dá se s nimi domluvit na podmínkách, reagují rychle na dotazy, velmi slušné jednání, škoda jen, že dávají tak málo diskového prostoru)
- onebit - celkem legenda kvůli prakticky stoprocentní dostupnosti, velmi rychlé reakce na problémy, velmi slušné jednání, nízké ceny
- isol - mám je už hodně let, jsou to sice vidláci, ale měli kdysi nejlepší ceny a solidní a spolehlivé nabízené služby, dneska už se to vyrovnalo, ale pořád jsem ze setrvačnosti u nich
Používám forpsi.com a též bez problémů
Fredy: doménu si můžes koupit od kohokoliv a použít ty webovky co jsi vytvořil..při administraci Tvé domény dáš umístění, kde Tvé www leží a hotovo;-)