Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký hosting vybrat?

o Navštíveno 1749x o
o 11.01.2011, 18:29 | Midnite
Plánuju si vytvořit vlastní stránky asi s doménou .cz... Chtěl bych vás poprosit o radu jaký hosting vybrat. Na stránkách plánuju mít fotky a články a budu to dělat před wordpress, takže nevím kolik bude potřeba místa. Rád bych se dostal do nějaké hezké ceny za rok. Díky za rady

o 11.01.2011, 19:31 | nome
czechia
o 11.01.2011, 19:46 | jasisoft
u nas v SK mam zopar stranok na exohosting.sk a maximalna spokojnost. vyborna rychlost a sluzby.
o 11.01.2011, 19:49 | fredy
jestli se můžu přifařit sem taky s dotazem, před pár dny jsem si vytvořil webovky přes www.webnode.cz a zatím je mám jako free ale chci si koupit taky doménu a ted ten dotaz, můžu si ji koupit od kohokoliv a použít ty webovky co jsem vytvořil, nebo je budu muset dělat znovu přes nového poskytovatele? a v případě že chci abych byl k nalezení třeba na seznam.cz atd. tak stačí když si zaplatím nějaký ten balíček (katalog) který je kolem 100kč za měsíc a hotovo?
o 11.01.2011, 19:53 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
mam u Daryla a v pohode
o 11.01.2011, 20:33 | Wasp
já mám několik domén u Bluehost.cz a nemůžu si stěžovat. Cena příjemná a vždy mi vyšli vstříc a hlavně se s nimi dá na čemlkoli dohodnout. =)
o 11.01.2011, 21:06 | xenonman
www.exohosting.cz nej ceny tady v CZ super jednani, mohu jen doporucit
o 12.01.2011, 07:26 | AR
klidně se ozvi...mame teď i nějaké akční ceny
o 12.01.2011, 10:14 | Mr.Scully
Mix vlastních zkušeností a různých ocenění, které hostingy získaly:

- ceskyhosting (dá se s nimi domluvit na podmínkách, reagují rychle na dotazy, velmi slušné jednání, škoda jen, že dávají tak málo diskového prostoru)
- onebit - celkem legenda kvůli prakticky stoprocentní dostupnosti, velmi rychlé reakce na problémy, velmi slušné jednání, nízké ceny
- isol - mám je už hodně let, jsou to sice vidláci, ale měli kdysi nejlepší ceny a solidní a spolehlivé nabízené služby, dneska už se to vyrovnalo, ale pořád jsem ze setrvačnosti u nich
o 12.01.2011, 10:17 | ABERTO
Používám forpsi.com a též bez problémů
o 12.01.2011, 15:25 | giuseppe
Fredy: doménu si můžes koupit od kohokoliv a použít ty webovky co jsi vytvořil..při administraci Tvé domény dáš umístění, kde Tvé www leží a hotovo;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3099 sekund.