Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Marmolit - Znáte?

o Navštíveno 2756x o
o 11.01.2011, 15:13 | Tweety_xx
Dělal už někdo z vás s marmolitem? A je něco co vypadá podobně a není to tak drahé jako od weberu? A jak se s tím pracuje.
Někde sem zaznamenal, že se s tím dají opravit třeba betonové podlahy (chodníky) a jinde zas bylo že připravený povrch musí být rovný.

o 11.01.2011, 21:31 | Midi34
hod odkaz co přesně myslíš

jestli je to to co myslím
tak záleží kam to chceš dát -v okolí co jsem našel starší práce všechno oloupané (špatný podklad )
líbí se mi to ale nejdu do toho
o 11.01.2011, 22:03 | Tweety_xx
No myslím toto [ Link ]

Jinak já mám info jen od jednoho člověka a tomu se to po zimě na nějakém místě odlouplo. Ale tak říkal sem si že je někde nějaká chyba. Všude píšou jak je to odolné jak to odpuzuje vodu atd.
o 12.01.2011, 11:19 | deda
marmolit se pouziva predevším na sokly fasad je to vedeno jako uslechtila omitka,takze pouziti na podlahu nevim,nevim ... jako náhražka za marmolit se da použít barvený křemičitý písek,ele neni to tak hrubý jako ten mramor
o 12.01.2011, 18:54 | Tweety_xx
no u dvou lidí sem to viděl že z toho maj normálně schody. Jeden to má v hospodě na zahrádce.
o 12.01.2011, 21:25 | Midi34
tak to jsem myslel

můj názor je že záleží na podkladu
o 12.01.2011, 22:01 | Tweety_xx
asi jo, a vhledem k tomu, že sem poitřeboval zakrýt nerovnosti tak to nepřipadá v úvahu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4186 sekund.